Treningove vikendy clenov hondaclubu...

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

ok takze to vybavim formou obalky asi v pondelok to teda poslem pravdepodobne
Používateľov profilový obrázok
Havran
Dátum registrácie: 07.03.2007, 0:14
Garáž (1)

casomiera

Príspevok od používateľa Havran »

OK ja dokoncujem plosak zajtra to vytlacim v robote a potom budem cakat na krystal....co sa tyka napajania ako to mam spravit navrhoval by som napajanie s 9V baterky a ak to nebude stacit zozeniem daku gelovu baterku z UPS ale keby sa kupila nabyjatelna 9V podla mna by mala vydrzat cely den fungovat pripadne mozem spravit kabel aj na napajanie z autozapalovaca
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Re: casomiera

Príspevok od používateľa 2Bera »

Havran napísal:OK ja dokoncujem plosak zajtra to vytlacim v robote a potom budem cakat na krystal....co sa tyka napajania ako to mam spravit navrhoval by som napajanie s 9V baterky a ak to nebude stacit zozeniem daku gelovu baterku z UPS ale keby sa kupila nabyjatelna 9V podla mna by mala vydrzat cely den fungovat pripadne mozem spravit kabel aj na napajanie z autozapalovaca
len ked to bude zo zapalovaca co neni spatne....tak nezabudni dat nejaky stabilak...bo niekto nastartuje a budem tam mat 14 tak sa suciastky rozutekaju :lol:
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Havran
Garáž (1)

Casomiera

Ako to vyzera s tym jazdenim?kueli uz su?...asi sa aj tak neda jazdit ked je sneh...pytam sa len preto ze ja uz to mam htove len to nemam kedy zlozit a ozivit tak ze kolko mam este casu...lebo mi horia aj ine terminy :)
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Kuzele budu do 15.2...,prave dnes mi pisali...kym nebudu kuzele nemozeme vytvorit trat a kym nebude trat je zbytocne tam ist upratovat,takze mas cas :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Tomáš
Dátum registrácie: 20.12.2006, 14:03

Re: Casomiera

Príspevok od používateľa Tomáš »

Havran napísal:Ako to vyzera s tym jazdenim?kueli uz su?...asi sa aj tak neda jazdit ked je sneh...pytam sa len preto ze ja uz to mam htove len to nemam kedy zlozit a ozivit tak ze kolko mam este casu...lebo mi horia aj ine terminy :)
Sneh? Ty si stastny clovek. Tu take nieco nekvitne.
M&R
HC Team
Garáž (1)

..tu mozno uz aj nieco zacne kvitnut :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Havran
Garáž (1)

sneh

Aha som zabudol ze ste z BA...o vas sa tu vravi ze ste najmesi ludia na slovensku ked vam tam spadne 5cm snehu tak ho mate po krk :D
ajdus
Dátum registrácie: 16.04.2007, 19:00
Garáž (2)

Re: sneh

Príspevok od používateľa ajdus »

Havran napísal:Aha som zabudol ze ste z BA...o vas sa tu vravi ze ste najmesi ludia na slovensku ked vam tam spadne 5cm snehu tak ho mate po krk :D
Toto o sebe hovoria aj niektori rodeni Bratislavcania :), takze je to real, nie len urban-legend...
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Re: sneh

Príspevok od používateľa morloq »

Havran napísal:Aha som zabudol ze ste z BA...o vas sa tu vravi ze ste najmesi ludia na slovensku ked vam tam spadne 5cm snehu tak ho mate po krk :D
hej o BA domorodcoch sa to hovori, ale mne nestaci 5cm - ja chcem poriadnu kalamitu :)
M&R
HC Team
Garáž (1)

Prisli kuzele...su este na poste,musim zohnat auto,lebo asi to nebude maly balik :) .
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

Majo&Rado napísal:Prisli kuzele...su este na poste,musim zohnat auto,lebo asi to nebude maly balik :) .
Ja som na tom tak isto :D ,ale Matulo ma oproti nam dodavku... :twisted:
.....lude4ever.....
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

peto009 napísal:Ja som na tom tak isto :D ,ale Matulo ma oproti nam dodavku... :twisted:
:lol: :lol: :lol:

a co ma oproti mne taky Tomas? :D
M&R
HC Team
Garáž (1)

matulo napísal:
peto009 napísal:Ja som na tom tak isto :D ,ale Matulo ma oproti nam dodavku... :twisted:
:lol: :lol: :lol:

a co ma oproti mne taky Tomas? :D
Mat,ale potrebujem trojdverove auto,lebo to bude asi v krabiciach...vsak ti volam keby nieco....
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

Majo&Rado napísal: Mat,ale potrebujem trojdverove auto,lebo to bude asi v krabiciach...vsak ti volam keby nieco....
kokozzz, zasa zo mna robite nakladak? sak ja mam najsammensieho prckaaaaaaa... :)

jasne, zajtra si pre istotu nechavam opat fony doma... :D
Napísať odpoveď