OK ja dokoncujem plosak zajtra to vytlacim v robote a potom budem cakat na krystal....co sa tyka napajania ako to mam spravit navrhoval by som napajanie s 9V baterky a ak to nebude stacit zozeniem daku gelovu baterku z UPS ale keby sa kupila nabyjatelna 9V podla mna by mala vydrzat cely den fungovat pripadne mozem spravit kabel aj na napajanie z autozapalovaca
Havran napísal:OK ja dokoncujem plosak zajtra to vytlacim v robote a potom budem cakat na krystal....co sa tyka napajania ako to mam spravit navrhoval by som napajanie s 9V baterky a ak to nebude stacit zozeniem daku gelovu baterku z UPS ale keby sa kupila nabyjatelna 9V podla mna by mala vydrzat cely den fungovat pripadne mozem spravit kabel aj na napajanie z autozapalovaca
len ked to bude zo zapalovaca co neni spatne....tak nezabudni dat nejaky stabilak...bo niekto nastartuje a budem tam mat 14 tak sa suciastky rozutekaju
Ako to vyzera s tym jazdenim?kueli uz su?...asi sa aj tak neda jazdit ked je sneh...pytam sa len preto ze ja uz to mam htove len to nemam kedy zlozit a ozivit tak ze kolko mam este casu...lebo mi horia aj ine terminy
Havran napísal:Ako to vyzera s tym jazdenim?kueli uz su?...asi sa aj tak neda jazdit ked je sneh...pytam sa len preto ze ja uz to mam htove len to nemam kedy zlozit a ozivit tak ze kolko mam este casu...lebo mi horia aj ine terminy
Sneh? Ty si stastny clovek. Tu take nieco nekvitne.