Prešov - zrazy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ahoj Martin,MAT49 napísal:Majk, ty pojdes z PO smer KE?
no stále neviem, je to úspora asi 50km. Tak neviem, ked budem mat známku tak severná trasa je oveľa rychlejšie. To sa eště musíme dohovorit zo ženou a s vami. Mame dostupny aj SK telefon čo na mňa máte, ale nem kredit, dajak sa Orange Click z bezpečnostných dovodov zablokoval ...
Tak máme zabalené a dnes o 5h vstávam do roboty a o 15h už ideme ... hurááááá
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Majk budeme si volat...
CTR01: Jaro suhlasim s tebou, mohli by sme niekam zajst, s pocasim to naozaj vyzera slubne takze si zavolame... Minuly vikend sa nakoniec neslo nikam koli pocasiu takze tento vikend by sme si to mohli vynahradit...
Ja by som navrhol 2 riesenia a spolocne sa dohodnime kam sa pojde...
1. V.Mysla - kedze pisal aj Brano zeby siel a poriesil aj nissanistov tak by aspon bola sranda
2. (dlho omielany a planovany) Klčov - kde by sa urcite pridali aj chalani zo Spisskej a Popradu
Neviem kto ako je natom so Sobotou, v Nedelu by som bol rad doma, kedze dojde Majk...
CTR01: Jaro suhlasim s tebou, mohli by sme niekam zajst, s pocasim to naozaj vyzera slubne takze si zavolame... Minuly vikend sa nakoniec neslo nikam koli pocasiu takze tento vikend by sme si to mohli vynahradit...
1. V.Mysla - kedze pisal aj Brano zeby siel a poriesil aj nissanistov tak by aspon bola sranda
2. (dlho omielany a planovany) Klčov - kde by sa urcite pridali aj chalani zo Spisskej a Popradu
Neviem kto ako je natom so Sobotou, v Nedelu by som bol rad doma, kedze dojde Majk...
Na zajtra nemam nic na plane, pridem urcite, trosku ponahanam koniky
....Ja sa mile rad prisposobim ostatnym, mne osobne je jedno ci pojdem do Klcova 46 km alebo do Mysle 48 km, takze je to na vas mili obcania
Tento vikend v nedeluMAT49 napísal: Ja by som navrhol 2 riesenia a spolocne sa dohodnime kam sa pojde...
666potky napísal: a keddycgcete ist, ktory den bo aj ja rad spoznam majka
mozno sa mu podari prist na stretko???![]()

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer)
Ahoj Mato ak bude zajtra pekne sme pripraveny niekam vybehnut, nechamMAT49 napísal:Majk budeme si volat...
to na teba, dohodni to s ostatnymi , prisposobim sa, zajtra Ti volam, cau.