Stretko, sobota 20.10.2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
? ty si tu asi nebol od 14.10.do vcera ked si si to tu nevsimol...od 14.10. je tu tato tema a hlasuje sa tu kde to bude,tak si myslim,ze nie kvoli nam si to presvihol...Gorgi napísal:no supa ...tiez by ste mohli tie stretka prejednavat aj o den skor ...koli tomu som zas presvihol dalsie stretko !som musel ist pomahat na dom a okolo 10 tej som sem kukal a nist tu nebolo ...Aaaaaaaaach
ako uz majo napisal... informacia o stretku bola na fore vyvesena takmer tyzden vopred (t.j. od nedele 14.10). Moj vcerajsi prispevok bol len taka lahka pripomienka.Gorgi napísal:no supa ...tiez by ste mohli tie stretka prejednavat aj o den skor ...koli tomu som zas presvihol dalsie stretko !som musel ist pomahat na dom a okolo 10 tej som sem kukal a nist tu nebolo ...Aaaaaaaaach
takze ak nabuduce nechces nic zmeskat, treba pozornejsie sledovat diskusne forum...
matulo napísal:ako uz majo napisal... informacia o stretku bola na fore vyvesena takmer tyzden vopred (t.j. od nedele 14.10). Moj vcerajsi prispevok bol len taka lahka pripomienka.Gorgi napísal:no supa ...tiez by ste mohli tie stretka prejednavat aj o den skor ...koli tomu som zas presvihol dalsie stretko !som musel ist pomahat na dom a okolo 10 tej som sem kukal a nist tu nebolo ...Aaaaaaaaach
takze ak nabuduce nechces nic zmeskat, treba pozornejsie sledovat diskusne forum...
Nj, aspon vidite jak mi na tom zalezi