1.7.2012 RW day 7 Slovakiaring !
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
-
www.RacingWheels.sk
- Partner HondaClubu 5/2013
- Dátum registrácie: 23.04.2009, 0:00
!!! RACINGWHEELS DAY na okruhu Slovakia Ring 1.7.2012 - nedeľa !!!
Milí priatelia!
Pozývame vás všetkých na celodenné tréningy, voľné jazdy na okruhu Slovakia Ring. Ako už býva naším zvykom, ponúkame celý deň jazdenia bez rozdelenia do skupín, bez obmedzení – open pit exit! Podľa účasti a záujmu bude možnosť popoludní uskutočniť krátke, atraktívne preteky s pevným štartom na tri ostré kolá.
Kde? Slovakia Ring, Orechová Potôň
Kedy? 1.7.2012 – nedeľa
Ceny: 150 eur / celý deň, 100 eur / pol dňa – dopoludnia, alebo popoludní, prenájom boxu: 90 eur
Počet účastníkov je obmedzený priepustnosťou trate. Zaregistrujte sa a zabezpečte si miesto čím skôr. Uzávierka platieb vopred je 25.6.2012.
Registračný formulár: www.racingwheels.sk onedlho...
Milí priatelia!
Pozývame vás všetkých na celodenné tréningy, voľné jazdy na okruhu Slovakia Ring. Ako už býva naším zvykom, ponúkame celý deň jazdenia bez rozdelenia do skupín, bez obmedzení – open pit exit! Podľa účasti a záujmu bude možnosť popoludní uskutočniť krátke, atraktívne preteky s pevným štartom na tri ostré kolá.
Kde? Slovakia Ring, Orechová Potôň
Kedy? 1.7.2012 – nedeľa
Ceny: 150 eur / celý deň, 100 eur / pol dňa – dopoludnia, alebo popoludní, prenájom boxu: 90 eur
Počet účastníkov je obmedzený priepustnosťou trate. Zaregistrujte sa a zabezpečte si miesto čím skôr. Uzávierka platieb vopred je 25.6.2012.
Registračný formulár: www.racingwheels.sk onedlho...
Re: hm
Myslim, ze opat vydarena akcia. Dakujeme vsetkym, ktori prisli. Bolo teplo na umretie, ale kto to miluje, nie je co riesit. Zase krasne preteky s pevnym startom na pobavenie jazdcov, aj divakov, volne jazdy do zblbnutia, ze az niektori nevladali do konca 
Tak sa uz tesime na oktober. Pocasie bude vybavene: sucho a 15-20 stupnov
Tak sa uz tesime na oktober. Pocasie bude vybavene: sucho a 15-20 stupnov
Hamlet
Na to ako bolo strasne teplo,ako bolo malo casu pred akciou,ako bolo malo prihlasenych aut a aky to bol blby termin tak to dopadlo celkom dobre.
Samy cech,rakusan,slovinec a poliak
Chceli sme okruh a chodia tam za par eur zahranicni ...cest vynimkam ,ze LAST
Ale teplo bolo neskutocne,60 stupnov mal asfalt,osobne by som nesiel v takomto teple nikam keby som nemusel.
Pripravujeme uz RacingWheels day 8 na jesen a pravdepodobne bude aj zraz Japan cars ...
Skoda tejto S2000

Samy cech,rakusan,slovinec a poliak
Chceli sme okruh a chodia tam za par eur zahranicni ...cest vynimkam ,ze LAST
Ale teplo bolo neskutocne,60 stupnov mal asfalt,osobne by som nesiel v takomto teple nikam keby som nemusel.
Pripravujeme uz RacingWheels day 8 na jesen a pravdepodobne bude aj zraz Japan cars ...
Skoda tejto S2000

Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
mal si zobrat hardtop a disky z nej
btw neaky jej cas ,nech viem porovnat.
No dufam ,ze na jesen sa tam vidime .
No dufam ,ze na jesen sa tam vidime .
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie