Mini Honda Road Trip & Meet 7 - foto
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
lukaskoxxl
- Dátum registrácie: 17.08.2007, 16:59
nazdarek , jasne nebol by problem ... no ja az v piatok budem mudrejsi ci vyrazim,ked ta si zavolame,zatial nic neslubujem ... na sirave mame chatu a som tam skoro vzdy ked je volnobomfi napísal:takže kedy sa to bude konať ??ak by som bol pojazdný alebo by ma orb zobral za co pilota pridal by som sa
Ahojte,
tak kolkí sa rozhodli isť, aby som zarezervoval v kaštieli vo Fričovciach miesta na malé občerstvenie, kávu atd.?
Kedže grilovať bysme mali na Šírave, bude to len krátke občerstvenie.
Dakujem.
Do zajtra prosím počet ludí, aby som tam zavolal. Lebo je to sobota, tak aby bolo miesto.
M.
tak kolkí sa rozhodli isť, aby som zarezervoval v kaštieli vo Fričovciach miesta na malé občerstvenie, kávu atd.?
Kedže grilovať bysme mali na Šírave, bude to len krátke občerstvenie.
Dakujem.
Do zajtra prosím počet ludí, aby som tam zavolal. Lebo je to sobota, tak aby bolo miesto.
M.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Dobrý večer,
tak po dohode s CTR01 sme posunuli stretko v Košiciach na 13h. Lebo eště majú robotu.
Taže kto chce isť nemusí ponahlať, v klude a pohodičke na tu cca 13h sa tešíme pri Shellby baru.
My s Lukášom a jeho kamarátom dojdeme z Michaloviec 2 auta: C5G ESi a ITR.
Majte sa.
M.
tak po dohode s CTR01 sme posunuli stretko v Košiciach na 13h. Lebo eště majú robotu.
Taže kto chce isť nemusí ponahlať, v klude a pohodičke na tu cca 13h sa tešíme pri Shellby baru.
My s Lukášom a jeho kamarátom dojdeme z Michaloviec 2 auta: C5G ESi a ITR.
Majte sa.
M.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
zraz
Ahoj Majk, myslím,že budem hovoriť asi za všetkých čo sa zúčastnili sobotňajšiej
akcie zakončenej grilovačkou na šírave, keď poviem, že to bolo opäť super, myslím, že môže ľutovať každý kto nebol,veľmi sa nám to páčilo, skvelí ľudia ,najmä môj kamará Tom
Výborne sme si zajazdili, tešim sa na foto čo si urobil a hlavne na už ďaľšiu akciu.
akcie zakončenej grilovačkou na šírave, keď poviem, že to bolo opäť super, myslím, že môže ľutovať každý kto nebol,veľmi sa nám to páčilo, skvelí ľudia ,najmä môj kamará Tom