jj ja viem kde je tyo dolly.ale to nabrezie sa mi zda zatial fajn sak si predstav hondy nastavane v rade a za nimi vysvietena bratislava.inak partk pred starou ikea sa mi moc nepozdava sak ten povrch je tam hrozny.ked tak matulo pojdem sa kuknut na to parkovisko na vajnorsku pripadne co takto parking pred sps ako je pre3dajna skodovky?a este ma napadla jedna vec.ked uz niekto ma nejaky dobry napad mohol by to cvaknut aspon mobilopm a dame sem foto aby sme vsetci vedeli o co ide a pak sa z toho vyberie to naj co sa tyka povrchu aj frekventovanosti.
dolly20: nie je to parkovisko pri kupeloch central nahodou strazene?
matulo napísal:
len pekne dojdi autom, davno sme ho nevideli...
hmmmmmm..
Myslim, ze na mojom aute nie je co obdivovat. Je to cista seria.. Jedine aspon keby som mal nahodene uz letne kolesa, ktore som dal vyrovnat, zavarit odreniny, maju novy lak a nove gumy..
no to je pravda ale tak zas az tak daleko toto neni sak sa supne na pristavny a ide az pred aupark tam to stoci este pred pumpou doprava a ide rovno az tam myslim zwe to zvladne
no to je vlastne pravda sak tam bude miliarda korculiarov...som si nevsimol sakra ze je to tak skoro neviem preco som stale hovoril o noci.inak neni o 15 fakt trochu skoro? sak niektory ludia chcu ist mrknut aj vystavu do incheby.jedine teda ze by ste pak mali este nejaky program..nejaku jazdu alebo tak nieco
dolly20 napísal:matulo: je to kusok od trznice na trnavskom, smer mileticova, hned tak na rohu to je, neda sa to nevidiet a neminut, taka velka budova mrte rozobrata... pred nou velky parking .)
trdlo, viem kde su kupele Central a co to je za hardcore... len neviem kde tam je ten parking... no nic, ked pojdem okolo, skusim ho pohladat... inac by to tam bola romantika...
no pri tych kupeloch sa pohybuju divne individuá a babky zarucene zavolaju fizlov do 10 minut ako tam dofrcime...na nabrezie by som dosiel,uvidime ake bude pocasie