Festivaly
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
TOPFEST 2008
Tak, topfest uz mam za sebou, cekovo mozem zhodnotit, ze bolo super, ludi az az, ti ktori dosli az v sobotu poobede sa asi nedostali ani dnu, lebo uz boli uplne vypredane listky... pravdaze, zakony schvalnosti funguju nepretrzite a akurat ked sme stavali stan, tak nas chytila asi 15 minutova prehanka, a az na nemoznost zohnat program asi neni fakt co vytknut, pivo za 25, dobra dobra hudba, plno ludi (najviac na Kabate).
aj som videl dake hondy, s BA znackami som videl iba cerveny a tmavofialovy 6G sedan, ale bez nalepiek...
aj som videl dake hondy, s BA znackami som videl iba cerveny a tmavofialovy 6G sedan, ale bez nalepiek...

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
hodokvas
jj to berem, ale to k festivalom patri, tak si to volajako nevsimam. Piatok Punk suxcks, este ze sme hrali drum'n'basspatrick napísal:Asi tak cypres bol OK no ten punkovy den bol hrozny,sami sfetovany...
Zakovic open
Co tak ist na zakovic open?
Ja tam vlastne idem, takze hlaste sa tu, alebo pm, ak by ste mali chut sa pridat a happeningovat spolu
Je to 25.-27. jul.
Ja tam vlastne idem, takze hlaste sa tu, alebo pm, ak by ste mali chut sa pridat a happeningovat spolu
Je to 25.-27. jul.