som rad ze sa nasiel dalsi kto chce pomoc so zrazom...hmm a ta dalsia alternativa je?...kedze letisko nevybavime si myslim....jacker2 napísal:suhlasim zo zrazom v tn bolo bi to super,a na rezervaciu letiska sa skusim popitat ci je to mozne inak bi som mal aj dalsiu alternativu
Neoficialne: Zraz TN
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
v DCA to je hlavna cesta prvej triedy, asi sa neda uzavriet a ma jednu nevyhodu: zhruba v strede roviny je prepadnuta jama. ked tadial ide auto 90kmhod, tak to poriadne hadze (auta tam chytaju podvozky pri preperovani), neviem si predstavit presprintovat tu jamujacker2 napísal:dalsia alternativa je cesta v dubnici pri base ako je ztska tam je dost dlha cesta na sprinty aj dost siroka
Takze opat davam do pozornosti zraz v TN, kedze je uz idealne pocasie, mam po starostiach a nasiel som perfektne miesto na zraz, snad lepsie sa ani najst neda.
48°53'19.38"N
18° 0'20.10"E
Je to priemyselny park, co su zatial len nove cesty aj s kruhacom a parkovisko s vyhladenym betonom(ten priestor s tym poloblukom dole). dnes som sa tam bol povozit a je to pekna zavodna draha (ta spodna strana ma cca 300m), len skoda, ze na niektorych miestach su panely, tak sa neda jazdit cely okruh (cervena farba). Ale do tych zakrut a na parkovisku by sa dalo poriadne vyblbnut.

Najde sa nekto, kto by chcel pomoct s organizovanim zrazu, najlepsie niekto, kto uz ma skusenost, aby sa na nic nezabudlo a ta cesta do TN stala za to...
48°53'19.38"N
18° 0'20.10"E
Je to priemyselny park, co su zatial len nove cesty aj s kruhacom a parkovisko s vyhladenym betonom(ten priestor s tym poloblukom dole). dnes som sa tam bol povozit a je to pekna zavodna draha (ta spodna strana ma cca 300m), len skoda, ze na niektorych miestach su panely, tak sa neda jazdit cely okruh (cervena farba). Ale do tych zakrut a na parkovisku by sa dalo poriadne vyblbnut.

Najde sa nekto, kto by chcel pomoct s organizovanim zrazu, najlepsie niekto, kto uz ma skusenost, aby sa na nic nezabudlo a ta cesta do TN stala za to...
koniec maja to by bolo fajn.. zorganizoval by som aj nejaky pocetnejsi vyjazd z bb... ale ako pise nota... bez datumu je to tazko, myslim konkretneho datumu.... ved daj a uvidi sa....niio napísal:ok moze byt, ale zatial by som privital dobru dusu, co by s tym pomohla (ss), dame hlavy dokopy a dam sem potom aj datum a miesto a program atd.
Ja si to predstavujem cca ku koncu maja....
ps: volil by som nedelu.. bo niektori aj soboty pracuju....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4