Zilina-male sprinty

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

civic88
Dátum registrácie: 15.05.2007, 12:40
Garáž (3)

Príspevok od používateľa civic88 »

No neviem ,ale zda sa mi ze to letisko je uz sukromný pozemok aby tam nesprintovali aj zelený :P
EJ9,EK3,EJ9,CG9,CD7,CL3,EM2
proissue
Dátum registrácie: 15.01.2009, 14:48
Garáž (1)

Príspevok od používateľa proissue »

chalani...myslim ze je to uzavrete....v Rosine...ale niekedy v polovici maja(este sa ma upresnit datum) sa ma konat MAZDA - HONDA zraz...niekde za Martinom( newem presne kde to je) na letisku a tam sa maju merat sily:DDD ted to spominali chalani na zraze v Za co bol v nedelu...pojdeme, co?? bude haluska...s mazdami:)
nano88
Obmedzený prístup (ban)
Dátum registrácie: 01.11.2007, 22:31

Príspevok od používateľa nano88 »

v rosine to uz je pristupne. sak tam chodim uz :) a tak ked bude nieco v tom MT jasne ze idem
mimoLSi
Dátum registrácie: 21.12.2006, 0:53
Garáž (1)

Príspevok od používateľa mimoLSi »

proissue napísal:chalani...myslim ze je to uzavrete....v Rosine...ale niekedy v polovici maja(este sa ma upresnit datum) sa ma konat MAZDA - HONDA zraz...niekde za Martinom( newem presne kde to je) na letisku a tam sa maju merat sily:DDD ted to spominali chalani na zraze v Za co bol v nedelu...pojdeme, co?? bude haluska...s mazdami:)
Nebude to nahodou v Kostanoch na letisku v Martine?
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

mimoLSi napísal:
proissue napísal:chalani...myslim ze je to uzavrete....v Rosine...ale niekedy v polovici maja(este sa ma upresnit datum) sa ma konat MAZDA - HONDA zraz...niekde za Martinom( newem presne kde to je) na letisku a tam sa maju merat sily:DDD ted to spominali chalani na zraze v Za co bol v nedelu...pojdeme, co?? bude haluska...s mazdami:)
miesto zrazu honda mazda sa este riesi. malo to byt tam ale uvidime ako to dopadne. coskoro dame vediet... bude to cca v polke maja. urcite to bude nedela.... zatiam tolko
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
proissue
Dátum registrácie: 15.01.2009, 14:48
Garáž (1)

.

Príspevok od používateľa proissue »

mimoLSi napísal:
jo Kostany....som si nevedel spomenut ako sa to vola...
Napísať odpoveď