Rally Prešov 30.4 - 1.5 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Fiiiha krasne auto a vidim,ze dalsi kto tu je na JDMDanqo napísal:prisiel by som kuk
.
Stretavka v KE na benzinke OMV na Mieri o 7:30 pre Kosicanov.
V Presove sa stretneme pri Hyper Tescu okolo 8:30,mozno prideme skor mozno neskor,ked tak nas pockajte.
MB2 & MA8 owner.
Super,skoda,ze som tam bol len ja s Verkom,ocakaval som,ze Presovcania si nieco take nenechaju ujst,ale asi som sa mylil.
Mirec sa ospravedlnil,volal mi takze to beriem,ale ostatni nic,pritom telefon na mna je na stranke tak sa mohli ozvat.
No nic hlavne,ze sme sa skvele bavili hlavne na Drotarovi a Banocim,ktory v depe zas šaškovali
...a takisto skvele prejazdy Beres Jr. a Deda Beresa na Ascone tie nemali chybu.
Ja som rad,ze som bol,nelutujem vobec,ja rally milujem,takze tu neni co riesit idem na kazdu akciu ked sa da.
Mirec sa ospravedlnil,volal mi takze to beriem,ale ostatni nic,pritom telefon na mna je na stranke tak sa mohli ozvat.
No nic hlavne,ze sme sa skvele bavili hlavne na Drotarovi a Banocim,ktory v depe zas šaškovali
Ja som rad,ze som bol,nelutujem vobec,ja rally milujem,takze tu neni co riesit idem na kazdu akciu ked sa da.
MB2 & MA8 owner.