Opekacka - Blava - ZMENA TERMINU 7.7.07
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ja by som toho 7. mohol .. vzal by som si stan a siel tam z Nitry .. mam skúšku .. ak sa podarí, opijem sa ak nie tak tiež
Ale musel by ma niekto donavigovať ... lebo Blavu okrem hlavných ciest, MO SR, exitov do AUS a HUN nepoznám ... možno ešte nábrežie v centre...
Nájde sa niekto ?
A dá sa tam vôbec postaviť stan ? Je tam kemping alebo len tak vo "voľnej prírode" ?
Dajte vedieť ...
Ale musel by ma niekto donavigovať ... lebo Blavu okrem hlavných ciest, MO SR, exitov do AUS a HUN nepoznám ... možno ešte nábrežie v centre...
Nájde sa niekto ?
A dá sa tam vôbec postaviť stan ? Je tam kemping alebo len tak vo "voľnej prírode" ?
Dajte vedieť ...
Stream

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever
Ako dobre ze Slovensko susedi s Australiou...artimo napísal: Ale musel by ma niekto donavigovať ... lebo Blavu okrem hlavných ciest, MO SR, exitov do AUS a HUN nepoznám ... možno ešte nábrežie v centre...
beee je spravne...artimo napísal: A dá sa tam vôbec postaviť stan ? Je tam kemping alebo len tak vo "voľnej prírode" ?![]()
AUS=austria=osterreich=rakuskomatulo napísal:Ako dobre ze Slovensko susedi s Australiou...artimo napísal: Ale musel by ma niekto donavigovať ... lebo Blavu okrem hlavných ciest, MO SR, exitov do AUS a HUN nepoznám ... možno ešte nábrežie v centre...

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
kto by to bol povedal?2Bera napísal: AUS=austria=osterreich=rakusko![]()
podla mna Rakusko=A alebo AUT, Australia=AUS...
wikipedia nie je vzdy 100% zdroj, ale toto je myslim bezchybne...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_in ... late_codes
artimo napísal:Ja by som toho 7. mohol .. vzal by som si stan a siel tam z Nitry .. mam skúšku .. ak sa podarí, opijem sa ak nie tak tiež![]()
![]()
Nájde sa niekto ?
Dajte vedieť ...
pridi do Hubic a odtial mozes ist s nami naspat do bratislavy,pojdeme opekat.
boa preco som si myslel ze konec s?hmmm..no neva seknut sa je ludskematulo napísal:kto by to bol povedal?2Bera napísal: AUS=austria=osterreich=rakusko![]()
podla mna Rakusko=A alebo AUT, Australia=AUS...
wikipedia nie je vzdy 100% zdroj, ale toto je myslim bezchybne...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_in ... late_codes

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec