Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Dunajská Streda - 23.jún + Foto's (3. strana)

maroz
Zaslal: 18.06.2007, 11:22 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 382 Bydlisko: BRATISLAVA 1998 Honda Civic
Satikk napísal:
patrick napísal:
Takze idem ajja a asi pojde aj feri...Takze snad +2 satikk je jasny s nim som dohodnuty...Neni tak tomi??? Very Happy

jasnacka

chlapci skoro ste sa pri predbiehani dolu babou rozbili na salat a idete este pretekat? Question Exclamation Question

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
patrick
Zaslal: 18.06.2007, 12:13 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
maroz napísal:
Satikk napísal:
patrick napísal:
Takze idem ajja a asi pojde aj feri...Takze snad +2 satikk je jasny s nim som dohodnuty...Neni tak tomi??? Very Happy

jasnacka

chlapci skoro ste sa pri predbiehani dolu babou rozbili na salat a idete este pretekat? Question Exclamation Question

Laughing Laughing Laughing jak sak sa nedalo ked to DAKDO nemenovany brzdil... Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MUGEN1
Zaslal: 18.06.2007, 19:43 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
všetko je o skúsenostich! ked raz nabúraš alebo sposobíš nehodu,potom si uvedomíš,čo všetko sa mohlo stať a komu si mohol ublížit kvoli sprostému autu..a potom jazdíš opatrnejšie a zbytočne neriskuješ..aspoň u mňa to platí..nehoda ma poznačila..dovolujem si len na dráhe alebo na polnej ceste kde nemožem trafiť ani muchu Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Satikk
Zaslal: 18.06.2007, 22:40 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
maroz napísal:
Satikk napísal:
patrick napísal:

jasnacka

ale maroz sak s tym umyslom sme tam isli ze si zajazdime nie? sak sme sli normalne nikomu sa nic nestalo mali sme to pod kontrolou...ale inak mugen ma pravdu opatrny treba byt aby sme potom nemuseli lutovat
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
MUGEN1
Zaslal: 19.06.2007, 22:14 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
Satikk napísal:
maroz napísal:
Satikk napísal:
patrick napísal:

jasnacka

ale maroz sak s tym umyslom sme tam isli ze si zajazdime nie? sak sme sli normalne nikomu sa nic nestalo mali sme to pod kontrolou...ale inak mugen ma pravdu opatrny treba byt aby sme potom nemuseli lutovat
Wink Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
maroz
Zaslal: 20.06.2007, 9:29 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 382 Bydlisko: BRATISLAVA 1998 Honda Civic
Satikk napísal:
maroz napísal:
Satikk napísal:
patrick napísal:

jasnacka

ja do teba nechcem nejako rypat ale ked som ja prechadzal okolo toho s tým puntom bielim tak ten chalan už koro stál to znamená že bol vybrzdený uplne,,,a keby bol býval išiel rýchlejšie hore tým kopcom tak neviem kao by ste dopadli...tolko k tomu,,,

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gorgi
Zaslal: 20.06.2007, 9:51 Odpovedať s citátom
Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 359 Bydlisko: Bratislava
Ja by som siel sem Cool
By som chcel trosku prevetrat tu moju potvorku , a zistit co je v nej ...
...ak sa to bude dat , heh
nedame hromadne stretko, blavaci ?ja som v dunajskej este nebol tak neviem ci by som trafil Very Happy
FELAS
Zaslal: 20.06.2007, 15:44 Odpovedať s citátom
Založený: 28 apríl 2007 Príspevky: 55
to nie je zly napad toto tu, takze asi by bolo dobre byt tam okolo 9.00 rano, mozno aj skor naposledy ked som tam bol tak uz tam bol dost natresk, ale to sa nekrizovali dve akcie Smile
potom mozme behnut ku mne na chalupu pogrilovat, popripade vyfasujete zbijacku a trosku pomakate Laughing ze matulo Wink

Rodom
Zaslal: 20.06.2007, 18:07 Odpovedať s citátom
Založený: 19 február 2007 Príspevky: 708 Bydlisko: LA 2010 Honda Accord
heh, no vidim,ze dost ludi chce ist, aj ta grilovacka je dobry napad Wink no takze navrhujem cas stretka o pol osmej abo o osmej pred starou ikeou Smile abo mate nejaky iny napad? sem s nim

Zaslal: 20.06.2007, 18:41 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
Taakze pani mozte sa zacat pripravovat... Very Happy

BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
patrick
Zaslal: 20.06.2007, 22:31 Odpovedať s citátom
Rodom napísal:
heh, no vidim,ze dost ludi chce ist, aj ta grilovacka je dobry napad Wink no takze navrhujem cas stretka o pol osmej abo o osmej pred starou ikeou Smile abo mate nejaky iny napad? sem s nim

tento tvoj sa mi paci zacinaju to tam chlapci o 9:00 som sa ich pytal v IL Trade Tuning bude aj meranie SPL takze idem do toho...A tak kedy kde???Ja to mam sice troska od ruky ist do BA ale snad dojdem.... Smile
FELAS
Zaslal: 21.06.2007, 7:29 Odpovedať s citátom
Založený: 28 apríl 2007 Príspevky: 55
Crying or Very sad nooo ono to vyzera tak ze ne chalupe budu nasi, takze bud budete musiet byt slusny, alebo sa grilovat nebude Wink

patrick
Zaslal: 21.06.2007, 10:36 Odpovedať s citátom
Xkeeper napísal:
Ja sa tiez pridam..
Je na webe nejaka stranka k tejto akcii ?? bo som nic nenasiel ..

Nie teda aspon myslim ked tak skus pozret www.iltrade.sk inak neviem...
Xkeeper
Zaslal: 21.06.2007, 10:51 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
hmm mam pocit ze je tam toho asi tolko jak na
http://www.tuningklub.sk/_tks_item.php?idpr=1&idc=19&idi=609

no nic som sa zmieril ze info bude az na mieste ..
teda ak to nezrusia tak bude vsetko OK...

BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
patrick
Zaslal: 21.06.2007, 10:56 Odpovedať s citátom
Xkeeper napísal:
hmm mam pocit ze je tam toho asi tolko jak na
http://www.tuningklub.sk/_tks_item.php?idpr=1&idc=19&idi=609

no nic som sa zmieril ze info bude az na mieste ..
teda ak to nezrusia tak bude vsetko OK...

neboj sa nezrusia bavil som sa s ludmi z IL Trade Tuningu a bude to od 9:00 bude aj meranie SPL...A mam vybavene u rozhodcov ze budem v 500W kategorii... Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: