6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
1. prekvapkanie mal byt aj netradicny program - presun na vopred nespecifikovane miesto... zial, ako spanilka nam to tak uplne nevyslo... ale co uz, skusime sa polepsit.
2. povodne plany hovorili o dalsich dvoch stvorkolesovych prekvapeniach, zial, ani jedno z nich sa nam dnes nepodarilo zariadit... ale nezufajte, nabuduce sa mozno dockate...
mimochodom, okrem tajomstva vo forme miesta na ktore sa presuvame nikto nesluboval zarucene prekvaaaapko...
2. povodne plany hovorili o dalsich dvoch stvorkolesovych prekvapeniach, zial, ani jedno z nich sa nam dnes nepodarilo zariadit... ale nezufajte, nabuduce sa mozno dockate...
mimochodom, okrem tajomstva vo forme miesta na ktore sa presuvame nikto nesluboval zarucene prekvaaaapko...
Marek cau
tata som pozdravila, trochen aj pokecala, mily panko, tesim sa na Vas opat, uz oboch.
No ja som mala tych prekvapeni viac, najprv sok z poctu zucastnenych na nabrezi, potom perfekt spanilka do ruzinova
Tymto dakujem Lakcovi, ktory mi ozrejmil, ze kazdy mame vlastny Devin a tym padom my sme isli na ten svoj
Pozdravujem Motreho, ktory tiez spanilo bludil snami
a nakoniec zdravim vsetkym B a H pozotiv ludi za nice day...
Jaj davno som sa tak nenasmiala jak dnes( James a Motre diki)...
ked bude cas, napisem report, lebo je o com:)
No ja som mala tych prekvapeni viac, najprv sok z poctu zucastnenych na nabrezi, potom perfekt spanilka do ruzinova
a nakoniec zdravim vsetkym B a H pozotiv ludi za nice day...
Jaj davno som sa tak nenasmiala jak dnes( James a Motre diki)...
ked bude cas, napisem report, lebo je o com:)
Tvoja smola ale zachranila nas ostatnych, ktori sme vyuzili zaneprazdnenost zelenych tebou na rychly unik z parkoviskamekys napísal:Este pridam na buduce si zoberte aj povinu vybavu.Ja som nemal komplet tak si na mne zgustli zelenaci
Civic Hatchback '03, D14Z6
CAI K&N, Ulter twin
CAI K&N, Ulter twin