Hej,hej,keby viaceri prisli aj na grilovacku tak by sme sa zoznamili,lebo taketo velke zrazy su neosobne,neda sa zoznamit s kazdym aj ked rad...ja som nestihal kecat ani s tymi co poznam...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
TOTO SA MI FAKT STALO A KOLY TOMU SOM NEPRISIEL NA TENTO BOMBASTICKY ZRAZ... v nedelu okolo 11.00 vypadla elektrina a koly nej som nemohol otvorit garazovu branu kde som mal zaparkovane auto a nemohol som najst rucne ovladanie... a kedze elektrina nabehla az po 17 h. tak to sa mi tam uz neoplatilo ist... auto ostalo uveznene v garazi a ja som vam len mohol zavidiet. skoro ma roztrhlo od jedu...
Naposledy upravil/-a FenixTV v 23.06.2008, 23:13, upravené celkom 2 krát.
pa1ec napísal:nice fotos, ale stale mi chyba ta hromadna...
...prosim ta...trosku porozmyslaj,robil to externy naozajstny fotograf tak asi to tu nebude hned ako si ty zmyslis...ked to tu bude tak to urcite zbadas ...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
FenixTV napísal:TOTO SA MI FAKT STALO A KOLY TOMU SOM NEPRISIEL NA TENTO BOMBASTICKY ZRAZ... v nedelu okolo 11.00 vypadla elektrina a koly nej som nemohol otvorit garazovu branu kde som mal zaparkovane auto a nemohol som najst rucne ovladanie... a kedze elektrina nabehla az po 17 h. tak to sa mi tam uz neoplatilo ist... auto ostalo uveznene v garazi a ja som vam len mohol zavidiet. skoro ma roztrhlo od jedu...
Denka napísal:Morloq uz dufam nezabudnes co znamenalo to TR na tvojom skle
a vies preco som reagoval s nechapajucim vyrazom v tvari? pretoze TR mi bola skratka neznama, toto auto sa v kruhu vyznavacom HH oznacuje ako CTR
pa1ec napísal:nice fotos, ale stale mi chyba ta hromadna...
ako ti uz pisal Majo, tak zopakujem pre vsetkych - oficialne fotky (budeme to odteraz tak nazyvat) budu vytvarane a spracovavane profi fotografom, pripadne clenom HC teamu, nasledne budu upravovane. Cely tento proces trva tak tyzden, dva aj vzhladom na to, ze nas zraz nebolo jedine podujatie, ktore fotograg tento tyzden absolvoval. Prosim teda o strpenie.