Carat tuning party, 8.-9. jun 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
kokso, akoze co ja mam na tych galiskach robit zazraky??? radsej si hovor ze si mal stastie, lebo v lavom kolese som mal 1,8 tlak a v pravom klasa 2,2...matulo napísal:palec palec... pozeral som video... mal by si sa naucit startovat...na starte ta dala aj fobia s plnym kufrom a kameramankou co sa rozbiehala na mlake roztopenej smoly...
ale inac ti to potom zatiahlo velmi pekne...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

no tak neviem ale prvykrat som ta dal zas ja tak ze som ta ani v spetaku nevidel hmm no asi sa mi smykla nohaskorpions napísal:aj ja som sprintil sice bz som ete nafukal ale poho bolo ja som dal zas satika hehe vraj sa mu smykla ruka no neviem
Peace!Tomáš napísal:Ja som rád, že artimo prišiel. Škoda, že to bolo tak trocha rozhádzané, ak bude klubový zraz spravíme si TEAMBUILDING...
Inak ja osobne som bol spokojný s účasťou, skvelá atmo.
Súhlasím, skvelá atmo a je mi ľúto, že som nemohol prísť skôr...veď to poznáte baby
Stále si myslím, že je super, keď je reálny počet áut k možnostiam šprintovať, a samozrejme dostatok Hond na dominujúcich priečkach na nejakom zraze, ja som odkukal jednu vec určite - Supersprint výfuk jednoznačne top
Mimochodom máme iný spôsob merania ako v Maďarsku,tam sú tri svetelné senzory-fotocely,prvá pre správne narolovanie, druhá pre samotný štart, podľa ktorého začína počítať čas až po znovuuvoľnení svetla-teda keď koleso pre roluje popred..a tretie skúšajúce reakčný čas...
A
Stream

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever

Nezabudnite - 1bliknutie=pozdrav-veľa=fízli alebo danger!!!
Honda 4ever