Honda zraz Kosice
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
akoze to vazne ti Mirec zmizlo cosi z auta na zraze???by som chcel vidiet to skurvene |censored| hovado ktore si toto dovolilo...ospravedlnujem sa za slova ale toto je nonsens,sa mi len zda...to clovek urobi cosi pre urcitu tlupu ludi a prvy pokyn co pridu na podobnu akciu bude ze "zamknite si auta keby nahodou?"dufam ze ta spominana flexa tomu |censored| amputuje obe nohy a ruky...normalne ma ide |censored| od nervov

Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

kurnik, vyzeraju paradne... 15" budu asi dost balony, takze idem do 16tiek... dik za infoMirec22 napísal:A k tym mojim kolesam, ono su to 17-ky

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
-
joki H tune
mrzi ma co sa stalo ohladne Mirca...to nikto z nasich tam nestal ani nic?nie je to na plac take cosi?kradnut vydrbanu flexu na zraze kde sa ludia chcu zabavit...ale vidiet ze zijeme na slovensku..co clovek neprivari alebo nezatazi 10tonami betonu tak to neostane uchranene pred lopkarmi...verim ze tomu bastardovi odpadnu ruky 
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

nemohlo sa to stat dakym nedopatrenim/odlozenim/prelozenim ... ? ako nebol som tam, takze nemozem hovorit za nikoho, ale zase aby si niekto trufol v spolocnosti x ludi, ktori ho mohli vidiet ...

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Asi som optimista, ale nechce sa mi verit, zeby niekto nieco ukradol. Tipujem, ze o tej flexe asi vela ludi nevedelo (ani ja nie), takze ked na nu niekto nahodou nadabil, povedal si "Aha, flexa ! Mozno tu lezi uz par dni, zoberiem, nech sa tu neznici."
Treba sa pytat vsetkych znamych, co tam boli, ci to neboli prave oni.
Mimochodom Mirec, kde bola polozena ?
Treba sa pytat vsetkych znamych, co tam boli, ci to neboli prave oni.
Mimochodom Mirec, kde bola polozena ?
Naposledy upravil/-a Milos v 08.07.2008, 19:05, upravené celkom 1 krát.
-
joki H tune