Hoši a holky, som velmi rad ze sa ta flexa nasla ,, ze sa ten nestastnik odvazil ju vratit, je mi jedno kto ju zobral.Keby sa to tu nerozoberalo tak ju mozno ani nevrati.Takze velke podakovanie Vam vsetkym.A to z tou skladackou nemalo hyby .To vazne ste sa chceli skladat Takze kazdy si to kilecko pekne schova a v trebisove si zan kupi nejaky drincok.
joki takze si to pochopil??jaj ty robis z kablami... nenervac lebo v 30budes r.i.p. co mam vraviet ja???cakam na veci a ked dojdu mechanik je na dovolenke dalsie 2tyzdne cakania....a ked to bude priblizne tyzden robit hmm koniec leta...
phantom ty mas ale neprijemne ustipacne poznamky ...jasne ze robim z kablami ale tie moje su ok,mam natahanu optiku ...no tak ako to ide s tvojim autom je to aj s mojim..setko nachystane uz piaty mesiac v krabiciach a kara je furt rovnaka takze co mam povedat ja?chcel som na zrazy uz s upravenym autom no nakoniec je to seria len kola tam su...
Phantom: Uz sa neviem dockat aspon fotiek co si to kupil a ani nehovorim o tom ze som zvedavy ako to bude jazdit. Trosku este odľahcis auto a bude to raketa. Tromfnes aj Peta na Type R??? Co typujes?
Ale mozno je s tvojou garazou este nejaky iny problém. Auto más zalozené uz mas pridané aj úpravy a nezobrazuje tlačitko "garaz" pod odpovedami do fora. Mozno aj preto nejako ti nechce pridat fotky do garaze.
joki no taky ja som podxebovacny no... hmm tak to sa aj ty tesis ako ja...ale tebe aspon jazdi... adqo.. neviem netusim ako to bude jazdit,staci ak bude a peta z rkom???hmmm asi niee.