no tvrdi ze ma nieco porobene z riadiacou tak to je nacase zistit a k sa chce prist niekto pozriet moze len este neviem cas klanii ja mam zakladnych 110k....ci je viec neviem nebol som na brde tak si nedovolim tvrdit ze je viac..........a majk nemas nahodou zltu civicu?
Hoci1616 napísal:no tvrdi ze ma nieco porobene z riadiacou tak to je nacase zistit a k sa chce prist niekto pozriet moze len este neviem cas klanii ja mam zakladnych 110k....ci je viec neviem nebol som na brde tak si nedovolim tvrdit ze je viac..........a majk nemas nahodou zltu civicu?
jasan ak mozem na100% si najdem cas jakeby som mal prist peso
a kam ze odchadzas ..... mimochodom sa mi tu doma vala jedem cip do beckovej riadiacej jednotky .... a ja ju neviuzijem posuva zopnutie vtecu a obmezovac
Hoci1616 napísal:jasan ak mozem na100% si najdem cas jakeby som mal prist peso
a kam ze odchadzas ..... mimochodom sa mi tu doma vala jedem cip do beckovej riadiacej jednotky .... a ja ju neviuzijem posuva zopnutie vtecu a obmezovac
No 11.7. budeme odcházat do Prahy, zas domov. Ale bude prichádzat po HONDAyi, 26.-28.6., večer budem mat malé stretko v Martine. Pak sa uvidi. Možno si dám šlofíka/pauzu pod Tatrami na D1 pri Hybe a pak poidem rovnou cez Spisku N./Ves (Joži CRX a Zuzka CRX) do Košic a zaskočím k OGImu do Shopu hehe.
Akoze ta modra 4g co si sem dal Peto je...jako uuf klobuk dole...dat tam nejake drag wheels kusky dat prec ten vejfuk nepekny a dovi a dopo...nadherna masina