No tak dnes sa mi darilo, auto stojí na dvore s vybraným tlmičom na zdviháku, takže moja H a možno ani ja sa na zraze neukážem (šak čo, veď taký zraz je pomaly každý víkend)
(sk..v.né 12 ročné zahrdzavené šróby v zadných ramenách )
No páni práve som sa bol previezť s Toshom.poviem pravdu že 120kw či koľko to ma vie z 1050kg autom riadne zamávať.
Začnite ladiť motory že sa nezahanbime
666potky napísal:No páni práve som sa bol previezť s Toshom.poviem pravdu že 120kw či koľko to ma vie z 1050kg autom riadne zamávať.
Začnite ladiť motory že sa nezahanbime
vari si len nemam vykuchať interier a zobrať slicky?
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
No nechcem nič zakriknut ale ide to dobre.ale dovolím si povedať že na vti to bude poctivý super
A ináč kde sa zídeme. V tom svite? Ja budem asi musieť aj tak počkať pri nay lebo zopár ľuďom som vravel že stretko je pri nay aby nečakali zbytočne
No nechcem nič zakriknut ale ide to dobre.ale dovolím si povedať že na vti to bude poctivý super Very Happy
A ináč kde sa zídeme. V tom svite? Ja budem asi musieť aj tak počkať pri nay lebo zopár ľuďom som vravel že stretko je pri nay aby nečakali zbytočne
S Jozim Vas pockame vo Svite...on ma na teba kontatk zavola ti...see yaa
Dano jasné to este budeme spolu volať . Jožo ma zistiť co a jak s tým grilom poprípade sa zajtra pôjdeme niekde previesť.
A ináč maťo. Poprosim ťa nechaj mi nejaké tie vizitky bo nechávam tu za stieracmi odkazy jak ch.j a kazdy na to sere
Zdravim,
aj ked nejdem na zraz a skoro nikoho tu ešte nepoznám, dufam, že vam to tam všetko dopadne v pohode.
A mám jednu prosbu: ak sa tam vyskytnú klubové nálepky a podznačky, vedel by mi ich niekto dopraviť do KE alebo do PO? Nalepku obyčajnu 1ks a podznačky 2ks. Vopred dík za ochotu.
Ľudia poprosim vás este jednu vec. Ak by mal doma niekto kvapalinu do serva Honda tak prosím prineste. Mám asi 7mm pod riskov min. A rovnako aj joži CRX.
Ďakujeme