Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie.

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?

Ano.Ak budem moct.
58
95%
Nie.
3
5%

Celkom hlasov: 61

CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

ahoj

Príspevok od používateľa CTR01 »

Skvely napad. Ako oddelit skutocnych zaujemcov zapalenych pre akciu od tych co len tak fantaziruju,/ mam v pamati nie jednu akciu, ked sa viaceri bili do prs ako,kedy a kolki pojdeme a nakoniec ,museli ist napr.k babke :D / Nie zla myslienka urcit vysku zalohy, ktora by sa poslala na ucet a vyzbierana ciastka by sa pouzila ako zaloha na prvotne naklady s prenajmom letiska a podobne. Potom by sa kazdy preukazal s bankovym vkladovym listkom a doplatil zbytok. Budeme mat realnejsiu predstavu kolko ludi ma skutocny zaujem, a hlavne s akou kapacitou ubytovania musime ratat.
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Vyborny napad,len sa bojim ,ze minimalny pocet ludi da zalohu.

A v akej vyske?
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
CTR01
Garáž (5)

ahoj

Papek: necituj predosly prispevok!

Nemyslim,ze minimalny ale je to mozne,no na druhej strane lepsie minimalny pocet spravnaych ludi ako maximalny pocet nezvladnutelnej hordy ludi. /Dolezita je bezpecnost :!: / Ak ma niekto naozaj skutocny zaujem zucastnit sa tejto mozno ojedinelej akcie u nas tak nebude mat s tym problem. Tymto sposobom jasne zistime ci ma vobec vyznam na SR nieco take organizovat. / V lete nas spolocny kamarat nieco podobne organizoval a vieme kolko ludi nas nakoniec prislo/ Treba si uvedomit, ze je potrebne zabezpecit dobre letisko, bezpecnost, casomieru, primerane ubytovanie takze minimalne 10 eciek by bolo vhodnych ako zaloha.
M&R
HC Team
Garáž (1)

Suhlasim,ide o to ci v tej zalohe bude aj ubytovanie,alebo len naklady na zraz.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Drobcurik
Dátum registrácie: 26.11.2009, 16:33

Príspevok od používateľa Drobcurik »

ta zaloha podla mna je super ..len sa mi nepozdava to ze ak by niekto neprisiel tak sa mu nevrati ...lebo nikto nikdy nevie co sa moze prihodit ..aj ked pojde napr o 10 eur..ide uz len o ten princip ze clovek chcel ist ale nemoze a tak peniaze prepadnu ...lebo neviem kedy budem chory..ci sa nieco nestane atd ..je to len moj nazor..vsak este sa uvidi ako sa dohodneme...a inak my v martine itez mame take mensie letisko ..byvaju tu aj zrazy ..perform tu bol moze ofrflat ..je to letisko pri kostanoch ..problem vybavit to by nemal byt a ubytovanie je tu potom v meste v penzione dakom ..co ma napada napr cierna pani ..neviem co stoji noc ..ale je tam v celku pekne varia capuju atd :) ..to letisko je mensie a problem by bol keby moc prsalo mlaky..potom najst vhodny termin aj nech pocasie je dobre no v april to moze byt komedia:D ..inak dakych 50 aut by nemal byt problem ...bolo tu uz aj ohodne viac aut parkovalo sa popri ploche na trave a draha bola volna ...ak mate dake otazky kludne sa pytajte ...a ak ta zaloha bude napr 10 e tak v tom ubytko asi nebude kedze to ubytko moze stat okolo 10e na noc cize by neboli pokryte naklady na letisko casomieru atd..
chcem VTI :)
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

podla mna 10€ je vela na to aby to niekto poslal dopredu...
tych 5€ by bolo vhodnejsie, lebo zacaly by posielat dajme tomu zaciatkom roka, ibaze aj skalnemu sa moze nieco do toho primiesat a je trosku rozdiel v takom pripade prist o 5€ alebo 10€. a je tym padom vetsia moznost ze tych 5€ posle viac ludi co by chceli prist a sami este nevedia ci im to vijde...tych 5 totiz tolko "neboli".
dalo by sa normalne poslat na honda ucet a do poznamky by sa dal nick a SKzraz (napr: pa1ec-SKzraz), pripadne nick-EVC auta-SKzraz. len ci to potom osoba prezerajuca ten ucet, dokaze nejako spisat menny zoznam kto dal a napr editovat zoznam v prvom prispevku...
tak ked si to ja zosumarizujem od januara dajme tomu do marca by sa takto mohlo posielat po 5€ a 1.aprila by sa uviedlo kolko mame napriklad na prenajom letiska a podla toho by sme sa vedeli urcite odpichnut dalej, ze co si mozme dovolit... pripadne by sa vyzbierane peniaze pouzili na nakup surovin a spravili by sme si nejaku grillparty s gulasom alebo co ja viem co...
vsetko by to bolo len o tom kolko ludi by poslanim 5€ na ucet dalo na znamost ze sa s nimi da pocitat...
naklady na ubytko by si asi uz musel hradit kazdy sam, bo to by nevyslo ani z tych 10€... tych 5€ by bolo potom nieco ako vstupne a startovne na letisku, a ten kto by prisiel az na zraz by musel dat dajme tomu 7€ pre Hondu 10€ ina znacka. takze ked by poslal 5€ do konca marca mal by uz vstup so startom zaplateny.

toto je len moja skromna uvaha, takze nikto nech to neberie ako navod a schvalenu vec.
dakujem

to: Drobcurik
prave o to ide aby to bolo nenavratne... nakolko ludia by prachy poposielali a mali by potom aj tak vyhovorky ze im prislo zle a podobne vtakoviny... si zober ze by poslalo 100 ludi po 10€, ty vybavis letisko ktore stoji cca 600€, ale pride ti z tych ludi iba 40 a ostatnych 60 bud echciet vratit prachy lebo nedosli... tych 200€ co by si bol v strate ako organizator by si doplatil z vlastneho vrecka??? alebo by si nahanal tych 40 ludi co prislo ze este musia dat po 5€ lebo ostatny nedosli???
a inak letisko pri tych kostanoch nad turcom ci ako sa vola ta dedinka by mohlo byt aj fajn, ibaze sa hlada nieco na strede SR... apropo, uz tam spravili tu velku jamu???
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
M&R
HC Team
Garáž (1)

Drobcurik:
Zaloha vies na co je...ked niekde platis zalohu tak pre nieco ju platis.
To sa ani nemusi vyberat zaloha,vybavime,zaplatime a budete chciet vratit zalohu a z coho ti ju vratime?Z koho penazi?Z mojho?ludia co to organizovali ti to vratia zo svojho ked z tych penazi zaplatia letisko?Nie ze budu mat s tym robotu,ale este budu aj v strate co by malo byt naopak.Tak nejako si to predstavujes?
Drobcurik

aj ja som pisal len svoj nazor ..ved diskutujeme v pohode nikto snad nebude nikoho urazat ..suhlasim stym ze 5e by sa mohlo poslat teda dopredu a aspon by sa naozaj zistil predbezny zaujem ...TU JE VIDEO ..

http://www.youtube.com/watch?v=rHFRzxWQHpQ

ako to tam vyzera ..tam ako sme startovali tak za tym je plocha na parkovanie a na druhej strane je taka ista ..funguje to tu tak ze na jednej strane sa parkuje a na druhu sa sprintuje aby nedoslo k dakym burackam lebo uz aj take boli...ved okey len sa mi zdalo 10 e dost ..5 by mohlo stacit ci?
aapalo
Dátum registrácie: 27.10.2008, 14:06
Garáž (1)

Príspevok od používateľa aapalo »

Ja by som si to predstavoval nie tak, že na letisku stretnutie a ubytovanie kade tade po penziónoch. Páči sa mi skôr myšlienka ako majú CZ HC, stretnutie všetci niekde v kempe pohromade, ubytovanie pre menej náročných v stanoch, pre náročnejších v chatkách/penzióne, ale všetko v rámci areálu, letisko až sekundárna akcia pre nahánania chtivých. Záloha by určite mohla byť, ale len na organizáciu, ubytovanie by si každý platil sám podľa svojich nárokov. Niekomu stačí spať aj v aute, niekto potrebuje manželskú posteľ. Preto navrhujem niečo v štýle Margita, Losos, Rudno..Lokalita určite cca stred Slovenska aby sa nikto nevyhováral, že to má zo Sobraniec do BA ďaleko alebo niekto z BA do Sniny a pod. Aj keď mne osobne nevadí prísť hocikde, jazdím po zrazoch od Rumunska po GB takže nejakých pár km po peknom Slovensku ma naozaj nezabije.
KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird
M&R
HC Team
Garáž (1)

Navrhujem:

Do konca januara zistit datum konania a miesto,cenu za prenajom.

Od februara zacat vyzbieravat peniaze podla vysky prenajmu a ostatnych nakladov.

Zaloha bude nevratna.

Par dni pred akciou a v den akcie bude vyska vstupneho trochu vyssia aby sme motivovali zaplatit zalohu a mali na zaplatenie letiska a nakladov.

V zalohe a cene vstupneho bude len zahrnuta organizacia zrazu,nie ubytovanie.
Ubytovanie mozeme dohodnut samostatne ked sa najde viac ludi,napr camp,penzion niekde blizlo letiska,alebo hladat letisko kde je blizsie ubytovanie vyhovujuce...

Banda,dobre si rozmyslite co sem napisete a ako to budete brat tento zraz ,lebo ak chceme vymyslat ako sa to neda,nemysliet to vazne tak na to kaslime !
Ideme to robit pre vas,pre nas ,aby sme sa stretli,ak chcem prist tak zaplatim a neriesim,chces ist na dovolenku tak zaplatis zalohu,nemozes rozmyslat,ze co ked budem chory,proste tak to nejde.

A k tej vyske...kto bude chciet prist tak zaplati aj 10 eur,aj to sa mi zda malo,viem ake su prenajmy,ostatne veci ako casomiera,ludia,organizacia,benzin...
Ako pisu ludia,kto bude chciet prist ten zaplati,radsej menej ludi co chcu prist ako vela pisalkov co len placu cely rok a potom pre to nic nespravia,nepridu.
Naposledy upravil/-a M&R v 23.12.2010, 13:42, upravené celkom 1 krát.
M&R
HC Team
Garáž (1)

aapalo napísal:Ja by som si to predstavoval nie tak, že na letisku stretnutie a ubytovanie kade tade po penziónoch. Páči sa mi skôr myšlienka ako majú CZ HC, stretnutie všetci niekde v kempe pohromade, ubytovanie pre menej náročných v stanoch, pre náročnejších v chatkách/penzióne, ale všetko v rámci areálu, letisko až sekundárna akcia pre nahánania chtivých. Záloha by určite mohla byť, ale len na organizáciu, ubytovanie by si každý platil sám podľa svojich nárokov. Niekomu stačí spať aj v aute, niekto potrebuje manželskú posteľ. Preto navrhujem niečo v štýle Margita, Losos, Rudno..Lokalita určite cca stred Slovenska aby sa nikto nevyhováral, že to má zo Sobraniec do BA ďaleko alebo niekto z BA do Sniny a pod. Aj keď mne osobne nevadí prísť hocikde, jazdím po zrazoch od Rumunska po GB takže nejakých pár km po peknom Slovensku ma naozaj nezabije.
Aj ja by som bol rad keby sme boli pokope,lenze to je dalsi problem sa zhodnut viaceri..nielen kde bude zraz,kedy bude,ale aj kde byvat,najst nieco blizko vyhovujucemu letisku,alebo naopak...

Budem rad ked to tak bude,ze budeme byvat niekde v areale a pojdeme na zraz niekde na letislo,to by bola parada,lebo by sme to mohli pripravit uz v piatok vecer,v sobotu po zraze by sme este boli spolu niekde...proste hondaclub vikend.Ti co budu chciet prist len na zraz tak po zraze bud pojdu s nami pokecat,sadnut,opekat...,alebo domov.

Samozrejme idealne by bolo byvat na tom letisku,keby to bolo vsetko spolu ako je napr Honday ako pises.
Drobcurik

sorry ...ved uvidime ako to bude..jama pokial viem tam bola jedna mala mozno meter krat meter..a bola na ploche pre parkovanie..cize draha bola v pohode..a to aj slepy videl tu dieru :D ...z kostian do mt je to kusok a tam je ubytovania dost ..len to zavisi podla poctu ludi..alebo potom spat rovno na letisku v stanoch ..mne je jedno kde to bude mna to len napadlo tak som sem hodil navrh..ak to schvalia viaceri tak zistim co by stal prenajom na vikend a zistil dake ubytko ak nebude chciet spat v stanoch ...
CTR01
Garáž (5)

ahoj

Plne suhlasim s MR . Stanovi sa presny termin, miesto, vyberie sa zaloha minimalne 10 eciek, podla potreby aj viac, stale to nie je vobec vela, samozrejme ,ze zaloha by mala byt nevratna, a ten kto uz teraz rozmysla nad tym,ze co ak bude chory alebo pojde k babke ,mal by sa uz teraz na to vykaslat. Aj mne sa moze stat ,ze mi do toho nieco pracovne pride, a nebudem moct prijst,ale urobim vsetko preto aby som prisiel a nemam problem s nenavratnostou zalohy, ak niekto nepochopil jej vyznam.
Vyhoviet sa neda samozrejme kazdemu ale je ro o kompromise, a tolerancii.
Myslim,ze by bolo lepsie sa bavit o tom ako to vsetko zorganizovat ,ako o tom, ze co ak budem chory ci podobne alebo co ak pridem o 5 eciek :D
Ten kto to mysli naozaj vazne nebude mat s tymito zakladnym predpokladmi ziaden problem.
Drobcurik

ja som napisal len svoj nazor mozno niekoho napadlo to iste len to sem nenapisal..a hned sa na mna pozerate ako na niekoho kto len frfle ze nechce dat peniaze lebo bude chory..a podobne ..ste to mohli napisat aj inak ze som to nepochopil a nie sa hned smiat ..ja som chcel diskutovat,nieco navrhnut a nie aby ste sa na mne smiali ..a inak si myslim ze ked bude zaloha mensia da ju viac ludi ako ked bude 15e tak to da menej ludi ako keby to bolo dajme tomu 7e ..
M&R
HC Team
Garáž (1)

To je dobre,ze si to sem napisal,aspon sa ti to vysvetlilo a ostatnym.
Inak sme to nemohli napisat,zaloha je zaloha,pre nieco sa dava,na to je zaloha.A praveze sme sa nesmiali,aspon ja nie,lebo na tvojom nazore nie je nic na smiech.
Zaloha bude adekvatna prenajmu a nakladom(sa dohodneme) .
Ak si zoberies 7 eur x 100 ludi(co neverim,ze da zalohu)tak je to 700 eur a za to neviem ci nieco prenajmeme,ale mozno sa mylim.
Ale to uz spekulujem,pockame ako dopadnu ceny ,ktore chalani zistia.
Napísať odpoveď