blink9 napísal:vieme tak predbezne odhadnut ucast na zraze?
no ja by som si netrufal odhadovat ucast... ale co viem, bude to jeden z vacsich zrazov za posledne obdobie. vyznamne je aj to, ze nas planuju poctit svojou navstevou vsetci clenovia vedenia (co sa hadam v historii HK este nestalo )...
edit: sorrac, na pa1ca som zabudol... o tom neviem ci planuje prist...
svobie napísal:2bera dufam ze prinesies ten zazrak,lebo budeme vsetci ,uz len kvoli tebe ocakavaj vysoku ucast
neviem..ale nic neslubujem....vyfuk je len tak nastrknuty a nejde mi ventilator chladenia...takze stym behat nebudem dovtedy kym to nepojdem tak ako ma...
no ja by som si netrufal odhadovat ucast... ale co viem, bude to jeden z vacsich zrazov za posledne obdobie. vyznamne je aj to, ze nas planuju poctit svojou navstevou vsetci clenovia vedenia (co sa hadam v historii HK este nestalo )...
matulo, kto povedal ze pridem aj ja???
inak uz sa to par krat stalo... ale nevaaaa...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
2b skoda,ale vsak zima bude celkom dost chladit budes rychlostou tak snad o tyzden ci dva,alebo tri,ked bude dalsi zrazik bude pojazdne uplne,teda drzim palec
matulo, kto povedal ze pridem aj ja???
inak uz sa to par krat stalo... ale nevaaaa...
tusim necitas do konca... som napisal ze na Teba som zabudol, ze o Tebe neviem ci planujes prist... je to aj v tej citacii, len treba poriadne citat...
ako som sa tešil, že niekoho z Vás uvidím zoči-voči. Ale ešte stále sa piplem s tým chladičom. Na chvílu som sa išiel ohriať dovnútra, preto som pri PC, už to idem za chvílu odvzdušňovať, ale takto na poslednú chvílu by to bol veľký risk. Náhodou to prdne niekde pri TT a asi by ma |censored|.o. Tak škoda, hádam nabudúce. Nech Vám teda to stretko vyjde. Zatiaľ sa mávajte.