mnooo ale nebolo by zle keby to bol jeden z tych pocetnejsich zrazov! sice je uz pekne zima, ale je co oslavovat ci nie?......ale kto ma bude vozit ked budem oslavovat?...... to este domyslim, ale ja by som dosiel!
Je pekne ze sme sa dopracovali k tomu na co tato tema bola zalozena ale skusme to dat na vikend nech sa mozem aj ja prist ukazat ked som uz tuto debatu zacal
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
PuLo napísal:Je pekne ze sme sa dopracovali k tomu na co tato tema bola zalozena ale skusme to dat na vikend nech sa mozem aj ja prist ukazat ked som uz tuto debatu zacal
Ono by bolo mozno vhodne prist bez aut a pooslavovat tak trochu inak, ako postavanim pri otvorenych kapotach ). A aby sme zostali pri znacke, tak by si kazdy mal zobrat taxana - HONDU !!
Ale ten termin cez tyzden, mnoo asi to bude tazke...ale lepsie ako 15.-16.-17. to som mimo BA
Piste mi SS a ja doplnim do uvodnej spravy kto moze prist a hlavne kedy, potom sa skusime medzi sebou dohodnut na presny termin.
Miesto navrhnite taktiez, ja to u vas nepoznam a bez tych samochodov by to nebol zly napad, pripadne si vziat co-pilota, ktory vas potom samozrejme nebude pocuvat aby ste mu dali kluce od auta
Suzuki DL650 (2010)
Je mi to hrozne luto, tak ako som vcera po teflone povedal matulovy tak pisem aj do eteru, virus ma dostal a tak som privaleny perinou na dobu neurcitu
Program na sobotu ste si vraj vcera dohadovali tak len poprosim Matula aby to sem pisol nech vedia aj ostatni co maju zaujem prist
Ja se vraaaatim
Suzuki DL650 (2010)