II. AutoSlalom, 24.03.2008, Trebatice pri Piestanoch
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
pravdy mas!
nahodil som si to do editora trati v mierke 1:1 do Live For Speed dobre info o tom su tu (odporucam aspon nieco o tom precitat) a je to velice zaujmava a hlavne technicka trat, tak sa aspon trosku ucim zakrutky. zatial najlepsi cas bez trestu nejakych 50,92 tak som zvedavy co zajazdim naozaj.
)
a da sa hrat aj free verzia online takze mozme dat online trening niekedy. aspon sled a druh zakrut (cize stopa) sa na tom da urcite naucit.
ked odhalia skutocnu trat (pripadne prekazky v ceste) tak sa to da hned prirobit. 3x checkpoint aby sa dali aj porovnavat konkretne prejazdy

asi si poviete ze mi to (:lol: ... ale su zradne tie zakruty.
nahodil som si to do editora trati v mierke 1:1 do Live For Speed dobre info o tom su tu (odporucam aspon nieco o tom precitat) a je to velice zaujmava a hlavne technicka trat, tak sa aspon trosku ucim zakrutky. zatial najlepsi cas bez trestu nejakych 50,92 tak som zvedavy co zajazdim naozaj.
a da sa hrat aj free verzia online takze mozme dat online trening niekedy. aspon sled a druh zakrut (cize stopa) sa na tom da urcite naucit.
ked odhalia skutocnu trat (pripadne prekazky v ceste) tak sa to da hned prirobit. 3x checkpoint aby sa dali aj porovnavat konkretne prejazdy

asi si poviete ze mi to (:lol: ... ale su zradne tie zakruty.
mam taky tusak ze start a ciel daju na tej dlhsej rovinke... ale zalezi id toho kde je aj viazd a vyjazd v trate... a pravdepodobne to bude este doupravovane nejakymi tymi kuzelmi...
podla tej mapky sa mi to zda az prilis jednoduche... a ked nepocitam tie zakruty tak celkovo moc rovne...
podla tej mapky sa mi to zda az prilis jednoduche... a ked nepocitam tie zakruty tak celkovo moc rovne...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

takze, pozeral som zabery za druzice a dopracoval som sa k mojemu osobnemu zaveru ze:
start a ciel bude niekde v okoli maleho cerveneho kruzka, pretoze tam to podla zaberu vyzera ako vjazd na trat...
a parkovat sa bude asi na mieste ktore som zakruzkoval tiez na cerveno ale je to vetsi kruzok... teda kruznica keby ma tu chcel niekto chytat za slovicka...

start a ciel bude niekde v okoli maleho cerveneho kruzka, pretoze tam to podla zaberu vyzera ako vjazd na trat...
a parkovat sa bude asi na mieste ktore som zakruzkoval tiez na cerveno ale je to vetsi kruzok... teda kruznica keby ma tu chcel niekto chytat za slovicka...

Naposledy upravil/-a pa1ec v 16.03.2008, 21:38, upravené celkom 2 krát.
NO

NO

..no pekny okruh
,ale mi tam vadi v tej cielovej rovinke ten velky bilbord AZETU 
Naposledy upravil/-a M&R v 13.03.2008, 21:54, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tak chlapci a je to tu...pa1ec napísal:takze, pozeral som zabery za druzice a dopracoval som sa k mojemu osobnemu zaveru ze:
a parkovat sa bude asi na mieste ktore som zakruzkoval tiez na cerveno ale je to vetsi kruzok... teda kruznica keby ma tu chcel niekto chytat za slovicka...![]()
![]()
po zhliadnuti videa trate som mal pred tym zverejnenim docela tobreho tuchaca... start a ciel budu da sa povedat v tej otocke o 180...
NO

NO