Teraz som siel okolo, specialne kvoli zrazu som sa tam bol pozret. Na mieste bolo par nakladiakov a nejaka stavebna masina. nenazval by som to culym stavebnym ruchom, ale vyzera to na nejake pripravy.
Pre pripad ze by sme museli nahle zmenit miesto vas prosim vsetkych ktori uvazuju o ucasti, aby si pred odchodom na zraz este raz skontrolovali tuto temu. V piatok alebo sobotu este pojdem skontrolovat to miesto.
Kto naozaj nema moznost kuknut si to doma na Internete, ozvite sa mi sukromne a nejak sa dohodneme.
cau matulo pocuj ja som zas isiel okolo toho parkoviska co som ti spominal a zas tam bolo jedno auto je to parkovisko na vajnorskej v smere na zlate proste ako ked ides od tuberaka a pri tom parkovisku sa nachadza cash and carry a tusim fgalan neni velke ao stara ikea ale je tem dobry povrch novy asfalt klud a vyzera fajn ako pripadna nahrada ked tak to omrkni
...miesta je tam dost ak by sa nedalo tam tak kusok dalej pod starym mostom bud pod mytym domcekom,alebo dole este blizsie ku dunaju je krasne miesto urcite volne...takze klidek...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Je to na vtaka mat pracovne vikendy, snad sa mi podari dorazit neskor. Ale miesto je fajn, a Motre, cim viac ludi to uvidi, tym lepsie, nie? Zober si noname honda-pajka, ktory je na vychadzke s priatelkou, uvidi zastup Hciek, otoci sa na pate, sprinzt do garaze a doleti sa zaradit - a mame dalsieho