Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Pridam sa tiez , aj ked mi bude trosku blbe parkovat medzi tunermi so stock acco ale nevadi , skusim to na 8:45 stihnut pretoze idem v sobotu na chatu jednu a chceli sme sa s mladou vratit az v nedelu doobeda , niak to musim vyriesit
Skusim nahovorit aj grul-a nech ide , prisli by sme ked tak spolu.
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
My nie sme tuning club, ale HondaClub.MaroK napísal:Pridam sa tiez , aj ked mi bude trosku blbe parkovat medzi tunermi so stock acco ale nevadi , skusim to na 8:45 stihnut pretoze idem v sobotu na chatu jednu a chceli sme sa s mladou vratit az v nedelu doobeda , niak to musim vyriesitSkusim nahovorit aj grul-a nech ide , prisli by sme ked tak spolu.
Na mna mas cislo nie?omaron napísal:tak mi daj cislo cez SS budem rad potom ked budem pred inchebou zavolamRodom napísal:Kludne mozes mne aj ja idemomaron napísal:je vas viac co idete takze sa pridivam len by som chcel kontakt na niekoho aby som vas nasiel a parkol pri vas
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
No tak som sa pred chvilkou vratil z novinarskeho dna, som tam pobudol nejakie tie dve a pol hodinky...Samozrejme osobitnu pozornost som venoval stanku Honda, celkom ma prekvapil novy Accord, ktory som aj "osahal" s tym ze ako sa zmenil moj model po 12 rokoch
Zmena je to patrna ale prekvapilo ma "lacno" vyzerajuce oblozenie kufra velmi podobne tomu, co mam ja...
Okrem toho som pokukal este Legend, ktoreho interier je fakt celkom slusny, skoda ponukanych motorov a toho, ze si nevie najst viacej zakaznikov...
Inak ma uplne ocarili Mercedesy, a znova zosilnelo moje tvrdenie, ze po Honde planujem kupu medveda
Inak hostesky celkom pekne, co ma az prekvapilo a dokonca niektore velmi mile... Jedna mi dokonca velmi zanietene predstavovala BMW M3 Coupé, neviem mozno vyzeram ze nanho mam

Okrem toho som pokukal este Legend, ktoreho interier je fakt celkom slusny, skoda ponukanych motorov a toho, ze si nevie najst viacej zakaznikov...
Inak ma uplne ocarili Mercedesy, a znova zosilnelo moje tvrdenie, ze po Honde planujem kupu medveda
Inak hostesky celkom pekne, co ma az prekvapilo a dokonca niektore velmi mile... Jedna mi dokonca velmi zanietene predstavovala BMW M3 Coupé, neviem mozno vyzeram ze nanho mam
Honda Accord 2.0 r.v. 1995