Honda Klub Morava vás zve na Honda sraz Vyškov 21.4.2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
matulo napísal:2 henges: mozno aj niekto zo slovenska by si niekto rad zaplatil ucast v predstihu... Ibazeeee... bankovy prevod do CR tu vyjde tak zhruba 300 Sk, takze sa to dost neoplati... Co tak urcit tunelara co by to tu zbieral za vas?
ale nas neoj..kasles, my vieme ze az budes mat 5000 SK tak utekas do cudziny a budes si tam zit zivot v blahobyte
Dream as you will live forever, live as you will die today 
No toto som tym zrovna povedat nechcel, ale nevadiiii...Petrik napísal:a nieco mi hovori ze by si to mal byt ty
![]()
![]()
ale nas neoj..kasles, my vieme ze az budes mat 5000 SK tak utekas do cudziny a budes si tam zit zivot v blahobyte
Inac toto si musi povedat henges, ze sa dohodneme my vobec nie je smerodajne...
Tak spaní jelikož bude asi ještě zima tak jsem se informoval v místním hetelu s dobrou diskotékou a jak už tu bylo napsáno za noc i se snídaní chtějí 270kč.
K tomu předplacení. Chápu že od vás to je trochu problém tak pro vás speciálně kamarády ze Slovenska dám rovnou cenu 80kč i bez předplatného na místě. Doufám že mě Češi neudupou ale snad to pochopí
Ale jinak pšššt

K tomu předplacení. Chápu že od vás to je trochu problém tak pro vás speciálně kamarády ze Slovenska dám rovnou cenu 80kč i bez předplatného na místě. Doufám že mě Češi neudupou ale snad to pochopí
Honda civic 3D 6g.

no, damy a pani, kolko noci sa vlastne zdrzime?
Mimochodom, keby niekto chcel a mohol, ten vikend sa v Brne kona aj vystava na temu byvanie, tipujem ze by to mohlo byt nieco ako nase Coneco. Rozmyslam ze sa vypravim uz v piatok a pojdem to tam mrknut. Pridal by sa niekto?
2henges: ta cena za prenocovanie je dobra... len dufam ze to nie je nejaka diera pre potkany...
aky je ten hotel velky? 
Mimochodom, keby niekto chcel a mohol, ten vikend sa v Brne kona aj vystava na temu byvanie, tipujem ze by to mohlo byt nieco ako nase Coneco. Rozmyslam ze sa vypravim uz v piatok a pojdem to tam mrknut. Pridal by sa niekto?
2henges: ta cena za prenocovanie je dobra... len dufam ze to nie je nejaka diera pre potkany...
Naposledy upravil/-a matulo v 14.03.2007, 9:33, upravené celkom 1 krát.
Dik moc. Velmi si cenime Tvoj pristup.Henges napísal: K tomu předplacení. Chápu že od vás to je trochu problém tak pro vás speciálně kamarády ze Slovenska dám rovnou cenu 80kč i bez předplatného na místě. Doufám že mě Češi neudupou ale snad to pochopíAle jinak pšššt
![]()
Ja osobne na 95% idem aj s manzelkou. Dufam, ze nas pojde zo SK co najviac. To sa dozvies vcas v tejto teme.
Hamlet
http://www.hotel-vyskov.cz/matulo napísal:
2henges: ta cena za prenocovanie je dobra... len dufam ze to nie je nejaka diera pre potkany...aky je ten hotel velky?
Honda civic 3D 6g.

noro, to nebol colnik, ale poondiaty zeleny chlpac... a mozno tam bol aj specialne kvoli tomu zrazu, co Ty vies... Je sanca, ze kvoli 20 autam smerujucim do Vyskova tam trcat nebude... Ked, tak chod inym prechodom...2Bera napísal:ja si musim vymenit celne sklo bo ****** colnici ked ma zas uvidia tak to neukecame...
BTW, autosklo mas 100m od roboty...