mooooze byt...svobie napísal:mat ja som to raz zratal,ked bolo najviac,presne 23 aut to bolo,potom niekto odisiel,a dalsi prisli,cize suma sumarum tak mozno az na 30 sme sa dostali,bo vecer este poprichadzali
Zraz Stara IKEA BA - 14.4.2007, 18:00 + Foto (2.strana)
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
mno neviem..podla mna do 25aut..matulo napísal:pochybujem o tom ze by to niekto na mieste pocital... ale podla foto a toho co si pamatam, tak zhruba 30-35... co zas nie je az tak strasne vela...peto009 napísal:Ale vas tam bolo! Vie niekto pocet aut?Skoda ze so mne mohol dojst aj ja:(Snad mi to vyde aspon do toho Vyskova......

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
no fajne... to policajti mozu? prist a kontrolovat Ti papiere ked parkujes? ked Ta chytia za jazdy tak si chyteny ako sa vravi "pri cine", ale ked stojis? a preco fotili? zislo by sa trosku teorie, ja mam v tom akosi nejasno... a bonusova otazka, keby som tam bol a nemal certifikaty na predny, zadny naraznik, prahy a kridlo, kolesa nezapisane v TP to by mi tie sv.ne akoze vzali papiere?
Dream as you will live forever, live as you will die today 
bratranec tam chodi pravidelne, na toto som sa ho uz pytal... Vysvetlil mi to asi tak, ze cajti si robia taku nejaku sukromnu databazu "nezelanych" motoristov. Takze ked Ta zastavia, zoberu Ti papiere do svojho auta a kecaju cez vysielacku, lahko sa dozvedia ze si v tej DB. No a potom to uz ide... Zacina sa buzeracia za ziarovky, lano, lekarnicku a pod. Pritom inu ako max. sadzbu Ti nedaju.Petrik napísal:no fajne... to policajti mozu? prist a kontrolovat Ti papiere ked parkujes? ked Ta chytia za jazdy tak si chyteny ako sa vravi "pri cine", ale ked stojis? a preco fotili? zislo by sa trosku teorie, ja mam v tom akosi nejasno...
Mimochodom nie som pravnik, ale kontrolu mozu vykonat kedykolvek ked maju podozrenie ze porusujes zakony, vyhlasky, VZN a pod. Cize ked Ti vidia na aute folie, spojlery, 20" disky a pod, (ved tie veci nemusis mat s certifikatom) pokojne Ta mozu skontrolovat...
Myslim si ze pokojne by mohli... A pri takomto zatahu sa na tie veci na rozdiel od cestnej kontroly (s vynimkou takej aku som popisal v prvej casti) aj zameriavaju...Petrik napísal: a bonusova otazka, keby som tam bol a nemal certifikaty na predny, zadny naraznik, prahy a kridlo, kolesa nezapisane v TP to by mi tie sv.ne akoze vzali papiere?