Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  VIII. AutoSlalom

Semir
Zaslal: 15.09.2009, 5:24 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
sallo: len aby si ma neprizabil keď sa tam náhodou budeš trepať len kôli tomu a uvidíš to čo ti ukážeme s vtičko-m Rolling Eyes Cool

komar: Zdeno ,,slusne povedane prasa´´ sa namna vytoto a isiel na (14 dni) do 20.9. na wellnes regeneračný pobyt nikto nevie kam a nechal ma tu bojovať s vínom samého Laughing šak ja mu to vrátim keď sa vráti,podľa mna bojuje každý deň tam aj on Laughing to t.č. 0914/196426 ako pre Teba Wink

vtičko: keď sa ti chce prezúvať môžem ti požičať moje D11 /R14, len by sme to museli striedať aby sme to stihli ,tak jeden by asi jazdil s dablermi. Ak sa ti chce prezuvat OK Wink

Zaslal: 15.09.2009, 5:28 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
semir: no ja tajne dufam ze tam pridete s nejaky prototypom sania alebo hybridnou vackou ci ECU a bude to mat aspon 400koni Wink Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Semir
Zaslal: 15.09.2009, 5:32 Odpovedať s citátom
sallo napísal:
semir: no ja tajne dufam ze tam pridete s nejaky prototypom sania alebo hybridnou vackou ci ECU a bude to mat aspon 400koni Wink Laughing

hehe noooo,tak mi radšej daj vedieť dopredu čas kedy ma prizabiješ aby som si ešte stihol isť vybrať ten ,,drevený spacák´´ Laughing

Zaslal: 15.09.2009, 5:37 Odpovedať s citátom
mna toto cele zaujalo hlavne touto hlaskou vticka take este ani v 906 a ani v 907 teame nevideli Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
vticko
Zaslal: 15.09.2009, 21:02 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
sallo, no co, ukazal ti semir modifikaciu?? Laughing Laughing bola draha jak hovado, stalo ma to celých 7 euro a flasu vina Very Happy a aj tak mi to bolo na styri a na pet pismen, kedze som nemal disky na predok a som tam bojoval s tymi hnusobami tvrdymi Evil or Very Mad btw, neviem ci este niekde pojdem jazdit tent rok, tak keby sa nevidime chalani z HCklubu, tak bolo mi potesenim Wink Cool

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 15.09.2009, 21:02 Odpovedať s citátom
Opäť raz parádna akcia za nami a príjemne stráveny ,,svátek´´ Wink čím alebo kým začať??? hmmm...
No : VTIČKO -Tebe gratulujem k 1.miestu,parádny čas si zajazdil,ešte jedna jazda a možno by som dal 1:20 aj ja... Wink ale fakt išišel si riadne na to že si nebol spokojný so slikmi.. škoda tej mojej kuželky nešťastnej v druhej ostrej, možno by som skončil za Tebou.
KOMÁR KOMÁR: na Teba mám obrovské srdce po dnešnej akcií , dnes si bol zaručene NUMERO UNO ty, exceloval si celý deň, aj s tým stričíkom,dúfam že cesta domov bola bez ,,zelených kamošov´´ Laughing škoda že som nemal vodiča ja, Herr Rodericco mi to nechcel odkeruvať Cool PS : a aby som nezabudol nezabudni si vycapiť moju fotku nad posteľ Laughing
PS2: tak ideme do vyškova?
ALL ostatný ,,H´´ ,,ospravedlňujem´´ sa tým ktorých som samozrejme ,,NECHTIAC´´ Laughing naplašil, nabúdúce Vás naplaším 2x za akciu,že Raduz Laughing
a samozrejme Chlapi zo žiliny dúfam ma nevykastrujete za tú tajnú modifikáciu čo sme si s VTIČKOM (inak Maťom Pikusom) pripravili za žart Laughing šak sranda musííííí ....

a ešte jeden bod programu pred posteľou- Maťko ďakujem za vinčisko, ja sa s ním už potrápim hádam voláko
Laughing

Zaslal: 15.09.2009, 21:08 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
semir semir, si ty člen Laughing skoda ze aj ta modifiakcia pre teba s tu kapotu nevysla, s vinom volako zabojuj a dufam, ze to bude aj pitne Very Happy a hlavne nech sa vsetci cim skor zase vidime! Do zhondenia Twisted Evil

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 16.09.2009, 13:24 Odpovedať s citátom
Prikladám nejaké fotto tu: http://picasaweb.google.com/kossi.j/VIIICAROLLINEAutoSlalom15092009LetiskoPiestany#

a kua kua skoro som umrel ked som toto zbadal, davam za tejto fotke 6 z piatich hviezdičiek Laughing Laughing Laughing
[img]http://lh4.ggpht.com/_ifRnOR_CB_I/SrC_diOh6zI/AAAAAAAADHQ/EvkOMoNifrI/s912/155.jpg[img]

kua nwm prečo ju nechce zobraziť, no tak 155 fotka tu: http://picasaweb.google.com/scootrica2/AutoslalomPiestany1592009#5382012068832602930

Naposledy upravil Semir dňa 16.09.2009, 15:26, celkom upravené 3 krát.

Zaslal: 16.09.2009, 13:46 Odpovedať s citátom
semir ved to bolo jasne ze ziadna megalomanska uprava nebude len sme cakali aku pixovinu povies ze ste si tam urobili Very Happy
sallo
Zaslal: 16.09.2009, 13:46 Odpovedať s citátom
a si ma sklamal som myslel ze dostanes pohar Sad Very Happy
Semir
Zaslal: 16.09.2009, 15:29 Odpovedať s citátom
sallo napísal:

tak prepáč,nabudúce, trať som vôbec nepoznal na to som spokojný s posledným časom už a 4.miesto no neni to dobré ale ani najhoršie Wink ale zato trávu som pekne pokosil,ešte že tam kde som sa vytoto ja nebol taký istý maják ako zobralo Evo Rolling Eyes hehe

Zaslal: 16.09.2009, 20:16 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Semir napísal:
sallo napísal:

tak prepáč,nabudúce, trať som vôbec nepoznal na to som spokojný s posledným časom už a 4.miesto no neni to dobré ale ani najhoršie Wink ale zato trávu som pekne pokosil,ešte že tam kde som sa vytoto ja nebol taký istý maják ako zobralo Evo Rolling Eyes hehe

tcsaaaaa a co si ty kosec? Very Happy

Zaslal: 16.09.2009, 20:20 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
no ale inaac vydarena akcia.. dufam ze sa vidime o mesiac na dalsom..

Semir
Zaslal: 16.09.2009, 20:45 Odpovedať s citátom
komar napísal:
Semir napísal:
sallo napísal:

tcsaaaaa a co si ty kosec? Very Happy

No ahóóóóóóóój Komár-ik Laughing ty sa po večeroch musíš nudiť že mi také ,,vášnivo-romantické´´ sms-ky posielaš Laughing a ako si napísal ulejem teda za jedon Laughing ozaj no ked sme pri tom ulievani, bolo by zriesit daaky H zraz taky aj s jednou nocou,volaka ( kačka opekačka-trt.......kačka ) piatok-sobota alebo sobota-nedela Laughing ešte pokial neni taká zima, niekde nepozná niekto nejaké miesto? zas v BA na to vela ludi neprehovorim bo ,,daleko´´ nieco blizsejsie k nam tak na pol ceste hoc-ktorým smerom, máme nápad? a nespi už !!!! Cool

Zaslal: 17.09.2009, 8:22 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
ja som za, treba vymysliet kto, kedy a kde Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: