Jarny VTEC Meeting
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Jedna čerstvá dobrá informácia, okrem nálepiek budú aj nejaké tričká s logami VTEC Meetingu 
A čo sa týka spoločného odchodu na VTEC Meeting stredu & západu Slovenska, tak stretko bude v Žiline pred HyperTescom 6.6. o 7.00 (teda pre ZA, BA, CZ,...), odchod okolo 7.15, okolo 8.10 budeme stáť v Turanoch- Trusalovej pred autobazárom (pre PD,...), pak okolo 8.30 pokračujeme na Ružomberok, cca. o 9.15 budeme na prvej benzínke na začiatku dialnice po pravej strane (pre BB & spol., dialničku tam ešte netreba), odjazd okolo 9.30¨a po starej ceste (teda nie po dialnici) okolo 10.00 príchod do LM pred Hondu
Teda vpodstate podobne ako vlani, akurát v menšom časovom zhone dúfam, teda dochvíľnosť bude potrebná
Papek: a co sa tyka dodrziavania pravidiel a zachovania prehladnosti, tak odporucam pouzivat tlacidlo "Uprav". Dakujem
A čo sa týka spoločného odchodu na VTEC Meeting stredu & západu Slovenska, tak stretko bude v Žiline pred HyperTescom 6.6. o 7.00 (teda pre ZA, BA, CZ,...), odchod okolo 7.15, okolo 8.10 budeme stáť v Turanoch- Trusalovej pred autobazárom (pre PD,...), pak okolo 8.30 pokračujeme na Ružomberok, cca. o 9.15 budeme na prvej benzínke na začiatku dialnice po pravej strane (pre BB & spol., dialničku tam ešte netreba), odjazd okolo 9.30¨a po starej ceste (teda nie po dialnici) okolo 10.00 príchod do LM pred Hondu
Teda vpodstate podobne ako vlani, akurát v menšom časovom zhone dúfam, teda dochvíľnosť bude potrebná
Papek: a co sa tyka dodrziavania pravidiel a zachovania prehladnosti, tak odporucam pouzivat tlacidlo "Uprav". Dakujem
enjoy vtec
nazdar lidi - pokud vyjde počasí a nebude pršet, tak dojedeme taky - už se těšíme - je to v dobrém termínu a na letišti - pro Hondy to nemá chybu
))
ahoj na srazu
Dino
Honda Klub Morava
www.honda-klub-morava.cz
P.S. Díky Milanovi za pozvánku, bylo by škoda o takové skvělé akci nevědět
ahoj na srazu
Dino
Honda Klub Morava
www.honda-klub-morava.cz
P.S. Díky Milanovi za pozvánku, bylo by škoda o takové skvělé akci nevědět
nesledoval som síce túto tému, nakoľko mám Jakubovany dosť od ruky a nemám VTEC, ale práve mi bliklo v hlave, že mám byť od 3. do 6.6 v Mikuláši, kde som chcel ísť pôvodne vlakom. Akosi mi ale došlo, že by som urobil veeeeeľkú sprostosť a môj Accord by ma za to poriadne nakopal 
takže ak nevadí, že nemám VTEC - určite prídem
urcite dojdi. ak sa mne podari prist(v co dufam), tak dame rec. mam totiz rovnake auto, takze si vymenime skusenostiSloven84 napísal:nesledoval som síce túto tému, nakoľko mám Jakubovany dosť od ruky a nemám VTEC, ale práve mi bliklo v hlave, že mám byť od 3. do 6.6 v Mikuláši, kde som chcel ísť pôvodne vlakom. Akosi mi ale došlo, že by som urobil veeeeeľkú sprostosť a môj Accord by ma za to poriadne nakopal
zraz je pre priaznivcov znacky Honda. nezalezi na tom ci mas/nemas vtec.
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4