uz to tam je pisane...o 19.00.dufam,ze prides...2Bera napísal:to je sice pekne ze sa piatok(cize zajtra) stretnete ale co tak este napisat cas???
piatok/sobota - 27.7. 19:oo Ml.Dolina; 28.7. 2o:oo S.Ikea BA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
neviem...o pol stvrtej robim svetla marosovi a 11hod v robote sa mi nece byt a este hodku cakat...Majo&Rado napísal:uz to tam je pisane...o 19.00.dufam,ze prides...2Bera napísal:to je sice pekne ze sa piatok(cize zajtra) stretnete ale co tak este napisat cas???
asik spravim aj v sobotu vecer...

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
nazov temy bol p/s 27-28.7...a ked sa uz nieco zriesi tak by sa to tam mohlo doplnit kde je vlastne stretko...bo som si myslel ze sa najprv stretavate pri ikei a potom idete do MD...aspon tak to je pisanedolly20 napísal:2b: preco mi upravujes prispevok na piatok, ked sme sa dohodli, ze sa stretneme o 19.00hod v Mlynskej doline?
na sobotu je v plane o 20.00hod stara Ikea, piatok nemusi byt taky isty...
hmmm?

2b:no neviem,asi zle citas prispevky,lebo ,ze sa stretavame pri Ikea tam vobec nieje..to ty si napial,ze vy sa tam stretavate v sobotu.2Bera napísal:nazov temy bol p/s 27-28.7...a ked sa uz nieco zriesi tak by sa to tam mohlo doplnit kde je vlastne stretko...bo som si myslel ze sa najprv stretavate pri ikei a potom idete do MD...aspon tak to je pisanedolly20 napísal:2b: preco mi upravujes prispevok na piatok, ked sme sa dohodli, ze sa stretneme o 19.00hod v Mlynskej doline?
hmmm?
no tak sorry ale tunak v nizsie uvedenom prispevku mi to vyslo tak jak som to pisal...a kedze ani tema nebola upravena...Majo&Rado napísal:2b:no neviem,asi zle citas prispevky,lebo ,ze sa stretavame pri Ikea tam vobec nieje..to ty si napial,ze vy sa tam stretavate v sobotu.2Bera napísal:nazov temy bol p/s 27-28.7...a ked sa uz nieco zriesi tak by sa to tam mohlo doplnit kde je vlastne stretko...bo som si myslel ze sa najprv stretavate pri ikei a potom idete do MD...aspon tak to je pisanedolly20 napísal:2b: preco mi upravujes prispevok na piatok, ked sme sa dohodli, ze sa stretneme o 19.00hod v Mlynskej doline?
hmmm?
...FELAS napísal:dobre tak si to dajme piatok 19.00 stara ikea
mozme potom skocit niekam na kofcu
ok..neriesme...uvidime sa v sobotu...dolly20 napísal:ok, dajte vediet, ktory termin viac vyhovuje, prisposobime sa vacsine...
zmestili by sme sa do podniku v mlynskej doline, jak je cintorin slavicie udolie, z podniku si uvidime na afta...
casovo cca 19.00hod
moze byt?