Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
hm
no shmu.sk ukazuje v piatok(sobotu este nemaju) polooblacno, ale s vacsim pomerom pre slnko a 9 stupnov, kym meteo.sk zase, ze ma durch prsat a 8 stupnov....viac verim shmu.sk....uvidime....duddox napísal:nezabudnite daždniky,skontrolovat stierače,doplnit kapalinu do ostrekovačovkto kukal počasie vie o com hovorim/píšem.
aj som rad...nemusim umyvat auto
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Registracia zacina o 6:30 do 8:00 kedy zacinaju jazdy.Ide o to aby sa to stihlo,kvoli svetlu je to cele posunute,lebo uz o 17 je tma a aby ste si to vsetci v klude odjazdili.duddox napísal:mail dosiel asi aj ostatnym...takze prilbu nemusim urcite kupovat?je tam ze bude moznost zapozicania.
do arealu maju pristup len registrovany? okrem mna mal ist somnou kamos,svagor,frajerka...tych mam teraz zrusit?
registracia ucastnikokov 6:30.... mal som ist poobede
Kludne mozes zobrat vsetkych,frajerky,deti...spravit si vylet...su tam tribuny.Mozem ich poprevadzat.
A kde je pisane ,ze maju pristup do arealu len registrovani??
Proste maju pristup aj navstevy,nas clovek tam bude pustat ludi.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
hm
mna zaujima co je to zahrievacie kolo a ako sa v nom jazdi...totiz rozhodne si potrebujem zahriat motor, lebo za tu hodinu, co sa budem registrovat vychladne a nechcem studenemu slapat na krk....takze bude jedno kolo, kde sa nemusim hnat, otacku okolo 3000 a tak prejdem kolo?
P.S.: zase bol mail v nevyziadanej poste
)))
P.S.: zase bol mail v nevyziadanej poste
Subaru Impreza
Sneh na trati...asi.vticko napísal:majo, v akom pripade zleho pocasia sa to presuva? ked bude mokro a snezit, abo ked bude sneh na trati abo lejak? abo sa pojde aj tak..
Zial o tomto rozhodne Slovakiaring takze presne neviem,ale malo by byt krajsie ako je teraz podla predpovede.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Re: hm
§LastV8 napísal:mna zaujima co je to zahrievacie kolo a ako sa v nom jazdi...totiz rozhodne si potrebujem zahriat motor, lebo za tu hodinu, co sa budem registrovat vychladne a nechcem studenemu slapat na krk....takze bude jedno kolo, kde sa nemusim hnat, otacku okolo 3000 a tak prejdem kolo?
P.S.: zase bol mail v nevyziadanej poste)))
Je to jazda za safety carom aby ste si spoznali trosku trat.Vlazne tempo.
ti co maju jazdit poobede sa musia rano tiez registrovat?
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
branislav, jetam napisane ze poobede jazdiaci idu o 11:30 do 13hod registracia
inak si tam aj niektore klauzuli odporuju.. v jednej sa pise ze ucastnik musi zaplatit skodu a v druhej ze je na vlastne nebezpecie a nemoze od nikoho ani od ineho jazdca pytat odskodne..
majo, a ten pneuservis bude na 100% otvoreny?
inak si tam aj niektore klauzuli odporuju.. v jednej sa pise ze ucastnik musi zaplatit skodu a v druhej ze je na vlastne nebezpecie a nemoze od nikoho ani od ineho jazdca pytat odskodne..
Na niektore otazky odpoviem ja, kedze Majo ma toho teraz najviac a nebude stihat sa na forum ani len prihlasit.vticko napísal:branislav, jetam napisane ze poobede jazdiaci idu o 11:30 do 13hod registracia![]()
1. Klauzuly si neodporuju, netreba vytrhat z kontextu casti viet.
2. Uz teraz vieme iste, ze akcia nebude zrusena, ani zmeneny termin na iny den. SHMU hlasi 8-10 stupnov a polooblacno. Na zaciatok novembra je to lepsie, ako sme si mohli priat. Zrusenie, ci presunutie by bolo iba v pripade trvaleho snezenia, minusovych teplot, resp. namrazy, ci suvislej vrstvy snehu na drahe.
3. Pneuservis bude otvoreny na 100% a je vsetkym plne k dispozicii
4. Zavadzacie kolo bude vzdy iba prve kolo v kazdej kategorii - doobeda aj poobede (8:00, 8:20, 8:40, 13:00, 13:20, 13:40). Je urcene na to, aby sme vam ukazali takmer idealnu stopu, ale iba vo velmi v pomalom tempe - inak by samozrejme nikto nestihal za clovekom, ktory uz na drahe najazdil viac ako 150 kol.
5. Zahrievanie motora si riesi kazdy ako uzna za vhodne. Osobne si myslim, ze ak rano niekto pride napr. z BA (cca 40-50 km), motor vypne aj na hodinu, potom mu na zahriatie bude stacit to zavadzacie kolo - 5.9 km.
6. Kto z vas na Slovakiaringu este nebol, tomu odporucam zo vsetkych smerov cestu cislo 63 (E575) - 572 je panelova - vytrasie vas.. z nej odbocit na VIESKU, dalej pokracovat na ORECHOVU POTON a odtial je tabula na ORECHOVA POTON - LUKY (jedna tabula je aj: HORNA POTON - LUKY).
Zatial tolko.
Tesime sa na vas a verim, ze to bude vydarena akcia.
Hamlet