PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ahojte, dnes vecer je zraz ikea samozrejme, ale pre nevhodne klimaticke(teplota,tlak, sila a smer vetra,zrazky atd.)podmienky, navrhujem presunut zraz najprv pred a potom do Batidy. Kedze tam aj tak vzdy po zraze koncime, pride mi to ako vhodne riesenie...
Co vy na to?
Co vy na to?
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Oznam:
Kedze viacerym sa nechce byt a ist ku IKEAi tak sa stretavaju o 19 pred a v Batide 2,vedla Doplera,len aby ste sa necudovali,ze menej ludi pride ku Ikeai.
Tak to vyzera.ze dame znovu hlasovat o mieste podla ucasti ludi v Batide a pri Ikeai,lebo je asi hlupost sa stretavat niekde kde sa malokto chce a pride.
Kedze viacerym sa nechce byt a ist ku IKEAi tak sa stretavaju o 19 pred a v Batide 2,vedla Doplera,len aby ste sa necudovali,ze menej ludi pride ku Ikeai.
Tak to vyzera.ze dame znovu hlasovat o mieste podla ucasti ludi v Batide a pri Ikeai,lebo je asi hlupost sa stretavat niekde kde sa malokto chce a pride.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Som myslel,ze ta to napadne za ake miesta sa bude hlasovat,tak nie...precenil som ta2Bera napísal:a nezabudnite dat zase hlasovanie o jednom alebo druhom konci BA
Hlasovat sa bude ci Ikea,alebo parkovisko pri Batide vedla Doplera co je blizsie k stredu mesta ako Ikea .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Majo&Rado napísal:Som myslel,ze ta to napadne za ake miesta sa bude hlasovat,tak nie...precenil som ta2Bera napísal:a nezabudnite dat zase hlasovanie o jednom alebo druhom konci BA.
Hlasovat sa bude ci Ikea,alebo parkovisko pri Batide vedla Doplera co je blizsie k stredu mesta ako Ikea .
ja ze bude new hlasovanie kde sa to bude zgrupovat

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Nikto nic nemenil na poslednu chvilu,len sa vacsina rozhodla,ze tam nepojde tak ako ty sa niekedy rozhodnes,ze niekam nejdes...normalna vec.peto009 napísal:..milujem tieto zmeny na poslednu chvilu,som tam cakal jak truhlik
A co ,ze si tam stal,ja som tiez stal sam raz pred Danubiou a nikto neprisiel,lebo napriklad vy ste isli do garage a ostatnym sa nechcelo chodit,tiez ste nedali vediet a mohol som tam stat sam...potom ma zachranil Motre a boli sme dvaja
Mas telefon a ked nikto nechodil stacilo cinknut.
Nikto nikoho nenutil neist ku Ikeai a nikto nic nemenil,jedna cast ludi si proste povedala,ze sa im tam nechce a nesla tam,to je vsetko.