Tak ma tesi, ze nakoniec MAJK bez problemov stihol dojst okolo druhej a som rad ze nas tam zase nazbieralo...
Mirec: vela ludi sa na teba pytalo, co s tebou je ze si nedosiel ani si nebral telefon, ale Majk ta pozdravuje...
Majk hod potom nejake fotecky
mal som ostat na východze ... byl jsem rád, že jsem od hranic SK>CZ jel stále 90-110km na tom sněhu ... No ale víš co bylo peklo ... ???
Že Civic jel neohroženě od hranic ... a téměř vše předjel až do Prahy kromě asi 4 aut ... vůbec se nebál vjet do levého pruhu kde bylo 2-5cm sněhu, bo to skoro nebylo poznat na těch gumách. No Lenča se docela bála ... tywe, díky bohu za tu geometrii.
Tak teď jedu do práce a večer fotky snad budou ...
Zdravim Vas Presovcata Chystam sa v sobotu pozriet na rally do Kosic... Miesto preteku: Malinovskeho kasarne v KE, ked sa nemylim... Prida sa niekto?
Pojdeme podporit nasho kamarata biggiho
OK.Takze asi pojdem sam Cize kto by mal chut a cas ist pozriet na rally do KE tak zajtra stretko o pol 9 rano na benzinke pri Hyper Tescu v Presove... Odchod z PO najneskor o 9tej kedze sa ide cez dediny...
Stretko v KE s Kosicanmi na parkovisku pri Hyper Tescu priblizne o pol 10!
netvrdim ze viem drzat volant xixi ale ucim sa a to je dolezite ak pridete potesi to aj ked v tomto pripade jazdim na troska inej znacke auta ozajstnej LADA forever:) ale nie zartujem pridte urcite je to super pocit ked clovek vie ze tam ma kamosov dik howk
dufam, že si urobime stretko v Prešove toho 14.2. na parkovisku pri McDonalde na ulici Arm. gen. L. Svobodu. Veľká škoda, že Maťo nepride, dúfam, že Mirec22 teraz pride, lebo musí mal 2. 2. narodeniny a mám pre něho darček ...