Milos: no dnes je jeden, ale tusim, ze sa zacal okolo 10.
Honda zraz Kosice
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
Ricardo112
- Dátum registrácie: 20.07.2011, 13:59
- Garáž (1)
miloš letisko sa dostalo pod správu TEMUPUSU KE .. dneska sme tam organizovali zraz zátarasy sa odtiahli a trebalo písomny súhlas starostu čo nebol problém dohodli sme sa že všetko bude tak ako pred tým zraz bol super a žiadne problémyMilos napísal:Mimochodom, co sa stalo s letiskom v Mysli ? Je to tam nejake zatarasene, uz sa tam zrazy nerobia ?
-
Ricardo112
- Garáž (1)
len škoda že nikto z hondaclubu tam nebol až na mňa :/ ale akcia vyšla si myslím potom poprídávam nejaké fotoMilos napísal:Ta vy ste jaki sikovni. Cely cas si tu organizujete stretka na zensky sposob (kavicka na benzinke) a zrazu z vas vylezie, ze ste aj santili na letisku. Bol by som vas prisiel poprehanat...
Manzelka ma jednu lenivu Hondu V6 a ja som si nedavno nasiel zihadlo inej znacky.Havoc napísal:Milos co mas?
Co ste robili na tom letisku ? Dalo sa sprintovat ? Kolko Hond tam bolo ?
Naposledy upravil/-a Milos v 13.02.2012, 7:37, upravené celkom 1 krát.
-
Ricardo112
- Garáž (1)
miloš ako súťažná disciplína bol slalom tam sa prihlásilo nejakých 25 áut potom jak sa skončilo už sa ľudia zabávali tak sprintovali a hondy tam boli asi len 2 :/Milos napísal:Manzelka ma jednu lenivu Hondu 6V a ja som si nedavno nasiel zihadlo inej znacky.Havoc napísal:Milos co mas?
Co ste robili na tom letisku ? Dalo sa sprintovat ? Kolko Hond tam bolo ?
Zdravím Vás HONDÁci,
ako sa máme na východe?
21.12. ideme s rodinkou na východ na Vianoce.
Čo si dát ráno 22.12. malé predvianočné stretko, kávičku, raňajky na LukOilu pri Jazere???
Moj odhad je časovo okolo 8-10h?
Zatail som dohontuý s CTR01 a Madvadom.

ako sa máme na východe?
21.12. ideme s rodinkou na východ na Vianoce.
Čo si dát ráno 22.12. malé predvianočné stretko, kávičku, raňajky na LukOilu pri Jazere???
Moj odhad je časovo okolo 8-10h?
Zatail som dohontuý s CTR01 a Madvadom.

© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Ked uz to tu zase obzivlo, neviete niekto nieco o letisku medzi Komarovcami a Buzicou ?
Ola,
tak fajné super.
Uz sa nam to krati, necely mesiac nas deli od Vianoc.
No neviem, kedy to bude ráno, ale myslím, že ked o ca 2-3h na strednom Slovensku zaspím, tak asi okolo 8-10h možeme byt v Košiciach.
Uvidíme ako to bude.
Marki, nechaj mi prosím na sebe telefon - moj je: TEL SK - +421918222017.
Pekny vecer.
M.
tak fajné super.
Uz sa nam to krati, necely mesiac nas deli od Vianoc.
No neviem, kedy to bude ráno, ale myslím, že ked o ca 2-3h na strednom Slovensku zaspím, tak asi okolo 8-10h možeme byt v Košiciach.
Uvidíme ako to bude.
Marki, nechaj mi prosím na sebe telefon - moj je: TEL SK - +421918222017.
Pekny vecer.
M.
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen