Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Príspevok od používateľa CTR01 »

Zdravim vsetkych hondakov,hlavne tych co boli na lestiku v nedelu,som rad,ze sa nas tam zislo taky velky pocet,fakt myslim,ze akcia takychto rozmerov tu este nebola,/troska nam tam spatili WW group a ine ...hm :D /
Rad som sa stretol so starymi znamymi a spoznal dalsich fajn chalanov,a som rad ze nas bolo z vychodu opat viacej,i ked pocty tento krat zachranovali chalani z PO,cau Mato a Mirec.Pocasie bolo ako na objednavku,ak za to mozu organizatori Jozo a Peto a spol.,tak klobuk dolu 8) Este raz dakujeme chalani, postarali sa nie len o dobru zabavu ale aj o pizzu a to bolo fakt originalne.Mrzi ma ten bordel co ostal, ale to pri zrazoch tak byva, mozno na buduce budeme vsetci slusnejsi,vsak?To,ze Jozovi niekto potiahol strechu je fakt vrchol a ubohe,Jozo je skvely a srdecny clovek,rozdal by sa,a snazil sa aby sa vsetci bavili,preto ma to o to viac mrzi a keby som chytil toho co to urobil,dolamal by som mu vsetky kosti v tele.Taku strechu si clovek neda len tak do vrecka a neverim,ze to niekto nevidel,PRETO VYPISUJEM ODMENU ZA INFORMACIU KTORA POVEDIE K ZISTENIU TOTOZNOSTI TOHTO INDIVIDUA .
/prosim poslite s.s./Napriek tomu bol zraz fajn a som rad ze komunita hondistov stale rastie a verim ze nabuduce sa nas stretne este viacej.
Marek vychutnavaj si dobry pocit zo super sprintov a vitaztva nad integrou kym mozes 8) , skoda len ze som nemal povodne v plane ist na sprinty a tak som mal obute tazke sedemnastky,100 kg v hudbe a len 95 okt.benzin/iny na dialnici nemali/,mozno nabuduce obujem seriovky,natankujem 100-vku a troska stisim sound a ten pocit ti zas vezmem :wink: ale klobuk dolu.
Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

tunerkoBB napísal:len mi ju dal ,bol som v tom ze ma jednu naviac ..
ano to bola ta 10ks co mi chybala a ako viem dal ti ju s tym ze pojdes za mnou...lebo ja za tie znacky posielam majovi ecka a budem musiet poslat aj za teba..ako nic pohoda ked si ju chcel ale mohol si pvedat ze ju mas...
Používateľov profilový obrázok
Gandzi
Dátum registrácie: 03.04.2007, 23:20

Príspevok od používateľa Gandzi »

to co ste tu vyrobili za kauzu ? :D tusim same nedoruzumenia
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Zaujimave,ze by som mu dal jednu naviac?ak hej ,ze sa neozval :) :) ,nezda sa mi,ze by som dal naviac...
Mat,zobral si od neho vsetky?si si ich aj spocital? :) :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Gandzi

M&R napísal:Zaujimave,ze by som mu dal jednu naviac?ak hej ,ze sa neozval :) :) ,nezda sa mi,ze by som dal naviac...
Mat,zobral si od neho vsetky?si si ich aj spocital? :) :) .
sak si ich ty ratal ked si mi ich daval, na stretku som ich zobral z kufra a dal MAT49, kedze som tam mal viac veci tak som jednu prehliadol...
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

tak ide o jedno velke nedorozumenie!nevedel som ze to boli matove podznacky a ked mi ju gandzi daval bol som v tom ze ma daku svoju naviac a daroval mi ju.

A tak ked ju uz mam nahodenu mato posli mi ss cislo uctu a sumu a uhradim to...
M&R
HC Team
Garáž (1)

vsak preto pisem,ze sa mi to nezda,ze by som ti dal viac :)
Kauza vyriesena,tunerko zabudol zaplatit :) :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
MAT49
Moderátor

CTR01 napísal:Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.
Jaro ked budete daco organizovat daj vediet, urcite nas pojde viac... a inac chceli by sme este daco aj tak pred zimou spravit tu na vychode dakde...dufam ze sa spolocne dohodneme a vijde nejaky dobry zrzaik s peknym poctom hond z vychodu a na jar zase pojdeme vo vacsom poctime do Jakubovan...
Gandzi

mea culpa, mal som si lepsie pokukat kufor, nastastie vojnova sekera zostala zakopana :D snad sa podari aj ta strecha najst :-(
MAT49
Moderátor

tunerkoBB napísal:tak ide o jedno velke nedorozumenie!nevedel som ze to boli matove podznacky a ked mi ju gandzi daval bol som v tom ze ma daku svoju naviac a daroval mi ju.

napis majovi a posli to rovno jemu alebo ako uz on povie..mne to je jedno..
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

MAT49 napísal:
CTR01 napísal:Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.
Jaro ked budete daco organizovat daj vediet, urcite nas pojde viac... a inac chceli by sme este daco aj tak pred zimou spravit tu na vychode dakde...dufam ze sa spolocne dohodneme a vijde nejaky dobry zrzaik s peknym poctom hond z vychodu a na jar zase pojdeme vo vacsom poctime do Jakubovan...
Presne tak ako Mato pise, ak bude nejaka akcia mozete s nami pocitat vzdy a vsade.Na tu Petovu Crxku som strasne zvedavy :lol:
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
M&R
HC Team
Garáž (1)

MAT49 napísal:
tunerkoBB napísal:tak ide o jedno velke nedorozumenie!nevedel som ze to boli matove podznacky a ked mi ju gandzi daval bol som v tom ze ma daku svoju naviac a daroval mi ju.

napis majovi a posli to rovno jemu alebo ako uz on povie..mne to je jedno..
Vsak sa vyzbierajte co si predal a posles nam to cele na ucet nech mozeme dat vyrobit aj japonske podznacky .
M&R
HC Team
Garáž (1)

ak by mal niekto fotku novej podznacky,kludne aj na aute,hlavne detail podznacky tak poprosim fotku sem dat,dostal som par ss,ze chcu vidiet ako vyzera.
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

CTR01 napísal:Zdravim vsetkych hondakov,hlavne tych co boli na lestiku v nedelu,som rad,ze sa nas tam zislo taky velky pocet,fakt myslim,ze akcia takychto rozmerov tu este nebola,/troska nam tam spatili WW group a ine ...hm :D /
Rad som sa stretol so starymi znamymi a spoznal dalsich fajn chalanov,a som rad ze nas bolo z vychodu opat viacej,i ked pocty tento krat zachranovali chalani z PO,cau Mato a Mirec.Pocasie bolo ako na objednavku,ak za to mozu organizatori Jozo a Peto a spol.,tak klobuk dolu 8) Este raz dakujeme chalani, postarali sa nie len o dobru zabavu ale aj o pizzu a to bolo fakt originalne.Mrzi ma ten bordel co ostal, ale to pri zrazoch tak byva, mozno na buduce budeme vsetci slusnejsi,vsak?To,ze Jozovi niekto potiahol strechu je fakt vrchol a ubohe,Jozo je skvely a srdecny clovek,rozdal by sa,a snazil sa aby sa vsetci bavili,preto ma to o to viac mrzi a keby som chytil toho co to urobil,dolamal by som mu vsetky kosti v tele.Taku strechu si clovek neda len tak do vrecka a neverim,ze to niekto nevidel,PRETO VYPISUJEM ODMENU ZA INFORMACIU KTORA POVEDIE K ZISTENIU TOTOZNOSTI TOHTO INDIVIDUA .
/prosim poslite s.s./Napriek tomu bol zraz fajn a som rad ze komunita hondistov stale rastie a verim ze nabuduce sa nas stretne este viacej.
Marek vychutnavaj si dobry pocit zo super sprintov a vitaztva nad integrou kym mozes 8) , skoda len ze som nemal povodne v plane ist na sprinty a tak som mal obute tazke sedemnastky,100 kg v hudbe a len 95 okt.benzin/iny na dialnici nemali/,mozno nabuduce obujem seriovky,natankujem 100-vku a troska stisim sound a ten pocit ti zas vezmem :wink: ale klobuk dolu.
Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.
Jaro, normalne sa bojim ako sa ty na mna nabuduce nachystas :D :D :D
ale to sa mi paci... budeme sa vzajomne motivovat :twisted: :D
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Performance