Zdravim vsetkych hondakov,hlavne tych co boli na lestiku v nedelu,som rad,ze sa nas tam zislo taky velky pocet,fakt myslim,ze akcia takychto rozmerov tu este nebola,/troska nam tam spatili WW group a ine ...hm

/
Rad som sa stretol so starymi znamymi a spoznal dalsich fajn chalanov,a som rad ze nas bolo z vychodu opat viacej,i ked pocty tento krat zachranovali chalani z PO,cau Mato a Mirec.Pocasie bolo ako na objednavku,ak za to mozu organizatori Jozo a Peto a spol.,tak klobuk dolu

Este raz dakujeme chalani, postarali sa nie len o dobru zabavu ale aj o pizzu a to bolo fakt originalne.Mrzi ma ten bordel co ostal, ale to pri zrazoch tak byva, mozno na buduce budeme vsetci slusnejsi,vsak?To,ze Jozovi niekto potiahol strechu je fakt vrchol a ubohe,Jozo je skvely a srdecny clovek,rozdal by sa,a snazil sa aby sa vsetci bavili,preto ma to o to viac mrzi a keby som chytil toho co to urobil,dolamal by som mu vsetky kosti v tele.Taku strechu si clovek neda len tak do vrecka a neverim,ze to niekto nevidel,PRETO VYPISUJEM ODMENU ZA INFORMACIU KTORA POVEDIE K ZISTENIU TOTOZNOSTI TOHTO INDIVIDUA .
/prosim poslite s.s./Napriek tomu bol zraz fajn a som rad ze komunita hondistov stale rastie a verim ze nabuduce sa nas stretne este viacej.
Marek vychutnavaj si dobry pocit zo super sprintov a vitaztva nad integrou kym mozes

, skoda len ze som nemal povodne v plane ist na sprinty a tak som mal obute tazke sedemnastky,100 kg v hudbe a len 95 okt.benzin/iny na dialnici nemali/,mozno nabuduce obujem seriovky,natankujem 100-vku a troska stisim sound a ten pocit ti zas vezmem

ale klobuk dolu.
Peto ked bude hotova crx-ka daj vediet zorganizujeme este tento rok s Jozom este nieco mensie.