Trenčín - 1.september 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ajja sa chystam na ten motor ale trosku z inej strany sak pockaj mugene...MUGEN1 napísal:jasné,cez zimu niečo porieš s tým motorom a na jar si to rozdámemaroz napísal:ja som sa tam nevidel![]()
nevadi najvác ma mrzí že som nejazdil šprinty lebo nakoniec sa z toho vyklulo aj normál počko do mindže,,,
nabudúce,,,
na motor sa chystám aj ja! myslím,že každý z náspatrick napísal:ajja sa chystam na ten motor ale trosku z inej strany sak pockaj mugene...MUGEN1 napísal:jasné,cez zimu niečo porieš s tým motorom a na jar si to rozdámemaroz napísal:ja som sa tam nevidel![]()
nevadi najvác ma mrzí že som nejazdil šprinty lebo nakoniec sa z toho vyklulo aj normál počko do mindže,,,
nabudúce,,,
no vyzerá to tak že mi ostane ešte nabudúcu sezonu moja 1.4 asi tak uvidíme,,,včera išla do garáže a budú komplet nerezové zvody plus športový katMUGEN1 napísal:jasné,cez zimu niečo porieš s tým motorom a na jar si to rozdámemaroz napísal:ja som sa tam nevidel![]()
nabudúce,,,
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
tak to som zvedavý,potom napíš že ako to šlapemaroz napísal:no vyzerá to tak že mi ostane ešte nabudúcu sezonu moja 1.4 asi tak uvidíme,,,včera išla do garáže a budú komplet nerezové zvody plus športový katMUGEN1 napísal:jasné,cez zimu niečo porieš s tým motorom a na jar si to rozdámemaroz napísal:ja som sa tam nevidel![]()
nabudúce,,,takže v utorok sa teším č omi vyleze z garáže