Ja som bol v tom ,ze registrovat sa bude dat az zajtra.Keby mi nevolal Matulo,tak to asi ani nestihnem Ked sa to tak zobere tak za necely den je plne startovacie pole Ked to bude takto pokracovat,tak tu vznikne priestor pre rodinkarstvo a korupciu
Taka otazka pomimo.Kto je Tomas Miklos na Civine?
Gusto napísal:
registracia
16.03.2008 22:56:51
Registracia sa spusta sama, chyba nastala iba v tom, ze sa mala spustit 7 dni pred akciou, nie 8 dni. Tuto chybu sposobila chyba v nastaveni programu, ktoru uz medzicasom admin odstranil. Pretentokrat uz nebudeme nic stornovat, ale viac sa to nestane, mrzi nas, ak sa bude niekto hnevat, ze to nestihol, ale radsej to risknem, ako teraz rusit skoro 60 registracii. Rene: ty si iba nepochopil system schvalovania registracii, uz si tam.
len niektory ludia sa vyslovene asi spoliehali ze sak az v pondelok... ja som to tiez necakal uz v nedelu...
ale kedze som medzi jazdcami tak ma to ako nesere... zili mi to netrha...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
staci citat maily... ja som sa registroval pocas toho jak som vykladal nakup z kosika v jednom velkom hypermarkete... a potom som volal Petovi nech sa regne a hodi sem info...
peto009 napísal:Ja som bol v tom ,ze registrovat sa bude dat az zajtra.Keby mi nevolal Matulo,tak to asi ani nestihnem Ked sa to tak zobere tak za necely den je plne startovacie pole Ked to bude takto pokracovat,tak tu vznikne priestor pre rodinkarstvo a korupciu
Taka otazka pomimo.Kto je Tomas Miklos na Civine?
JJ. som to ja. 2Bera, ty to odkial vies?
Inac diky matulo, ze si mi volal. Tiez by som to uz asi nestihal. Mi pekna stresova situacia lebo jak naschval som nemal so sebou notbuk. Som palil rychlo do Stormu na net.