Tuning party Trebišov,
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
joki H tune
-
joki H tune
Priebežná správa o akcii:
Učasť z hondaclubu:
01 - adgo (ja)
02 - TatoHP
03 - Marek VTi
04 - Joki
05 - Mirec 22
06 - FenixTV (Lukaš)
07 - Peto z Type R(bol pozriet na chvilu a asi dnes bude cely den)
+ dalsie 4 Civici + 3 CRX 1 Accord
Vcera pocasie zlostilo ale aspon bolo cas pokecat pri stanku Honda s Tatom a spol. Dnes vizerá byt pekne takze sa tesim.
Spanilá jazda bola pekna a kolona dlha. Jeden civic dostal tuka do zadneho naraznika (nic nove - kazdy rok sa niekto tukne v kolone)
Učasť z hondaclubu:
01 - adgo (ja)
02 - TatoHP
03 - Marek VTi
04 - Joki
05 - Mirec 22
06 - FenixTV (Lukaš)
07 - Peto z Type R(bol pozriet na chvilu a asi dnes bude cely den)
+ dalsie 4 Civici + 3 CRX 1 Accord
Vcera pocasie zlostilo ale aspon bolo cas pokecat pri stanku Honda s Tatom a spol. Dnes vizerá byt pekne takze sa tesim.
Spanilá jazda bola pekna a kolona dlha. Jeden civic dostal tuka do zadneho naraznika (nic nove - kazdy rok sa niekto tukne v kolone)
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
Civic: trosku sa to poplietlo. Type R bol treti bol som si to aj overit. Ale prve dva auta boli vykuchane skoro specialy tusim Pistova Manta bola prva a druhy bol tusim zlty vykuchany Golf s prerobeným vsetkym len na sprinty. Ale to si niesom celkom isty ci si to nepletiem. Ale manta to vyhrala urcite.
Peto v Type R mal aj hudbu v aute a dost mu to hrabe na takom asfalte aky je v trebisove. Manta bol zadohrab pomaly special.
Idem dat nejake foto na net takze strpenie.
Peto v Type R mal aj hudbu v aute a dost mu to hrabe na takom asfalte aky je v trebisove. Manta bol zadohrab pomaly special.
Idem dat nejake foto na net takze strpenie.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1