Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Aj Ty možeš byt na chvilu pretekárom! My Ti dáme auto! |
jopal |
Zaslal: 03.10.2008, 13:30 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 03.10.2008, 13:40 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Plne s tebou suhlasim a teraz ja nemam co dodat,ak je to dospely clovek tak reagoval uplne nezmyselne.... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 03.10.2008, 13:46 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
Podla mojich informacii su to ludia tesne (2 roky?) po maturite.. Ale to este neznamena, ze ta rally akcia nebude perfektna.. Drzim palce. |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 03.10.2008, 13:49 |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 03.10.2008, 16:15 |
|
|
Založený: 18 september 2008
|
Ako som napisal,kto chce prist,nech sa páči.Kto nema zaujem nemusi prist.A co sa tyka mojej reakcie tak reagoval som na to preto tak,lebo niektory ludia si porovnavaju hlupe slovenske atrakcie na ktorych chce kazdy slovak zarobit(cierne ferrari) s dlhorocnym skusenym a znamim rally jazdcom v Madarsku a aj na Slovensku,ktory sa takymito akciami zivi roky.
A po maturite mam uz dost davno mimochodom.A ak ti toto vadi tak ti dam kludne kontakt na ludi,ktory tesne po maturite uz sedeli v zavodnych autach a jazdily rally.
Nikoho som nechcel urazit ale je velmi jednoduche pisat na web,V putaci bolo napisane nech sa nam ozvu ludia telefonicky a cez mail.A nemam sajnu ci niekto z vas to bol.
Dakujem |
|
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 03.10.2008, 16:21 |
|
|
|
Milos:tvoj prava reakcia tusim ze bola:
Rozmyslam o tejto akcii, ale bojim sa, ze to bude nejaka hovadina. Cena sa mi zda podozrivo nizka. Zajazdit by som si siel, ale ak to ma byt len nejake posedavanie pred tabulou a postavanie pri aute, tak nemam zaujem. Ze ma nejaky Istvan povozi na nejakom rozpadnutom VTI-cku je pre ma malo.
Tak potom nechapem preco pises Ze ta pri prvom precitani tato akcia nadchla a ze to sa neodmieta ,ze volass aj kolegov a ze 100 eur je ako zadarmo.
Nerozumiem a ani nechcem.Napisal som to tu preto lebo ste komunita Honda-kov a myslel som ze vas to zaujme.
Fakt Dakujem |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 03.10.2008, 16:30 |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 03.10.2008, 17:06 |
|
|
Moderátor
|
dafoart: "cena sa mi zda podozrivo nizka, zajazdit by som si aj siel" - ja takto vyjadrujem, ze ma akcia nadchla, ale pomaly ma nadsenie prechadza.
Pisal si, ze pan Rado je pripraveny aj na 1000 zaujemcov, co u mna vylucilo moznost normalne si zajazdit, skor mi to pripomina casy na skole, kde niekto ukazuje a rozprava, no ostatni len pozeraju a pocuvaju. Toto vzbudzuje pocit "nejakej hovadiny".
Voci Istvanovi Radovi ako pretekarovi a skusenemu jazdcovi mam uctu, no to nie je dovod mysliet si, ze akcie, kde sa objavi jeho meno, musia byt super zorganizovane a tuzby zucastnenych budu naplnene.
Z tvojich prispevkov mam pocit, ze sam o akcii vela nevies, alebo nechces prezradit, tak naco by som si to iste overoval este aj telefonicky ?
Uz nech je pondelok a dozvieme sa vysledok... |
|
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 03.10.2008, 17:10 |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 03.10.2008, 23:32 |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 05.10.2008, 20:47 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
Takže páni a dámy,žiadna hovadina ani postávanie pred tabuľou.Pár úvodných slov a šup jazdiť.Dve kola asfalt(resp.beton)a päť kôl šotolina.Komu bolo málo tak sa mohol vlastnym autom vyjazdiť na asfalte.Pan Radó je super chlapík ako aj cely jeho organizačny team.Každu jazdu sedel pri mne inštruktor a hulákal po mne ani neviem čo(easy left,hard right,slow,slow óóó shit) a podobné nezmysly Bolo to super,ale najväčši zážitok bola jazda s p.Radóm,kde zákony fyziky a neviem ake neplatia.(kde ja brzdim,on pridáva)Jednym slovom paráda,v zime idem na sneh.Jó a ešte pozdravujem cheffina a jeho kolegov,dúfam že ste dorazili do Blavy v poriadku a dafovi ako aj barbi vrele díky za poskytnutie info.o možnosti zúčastniť sa tejto akcie. |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 06.10.2008, 6:21 |
|
|
|
tatoHP: Gratulujem k vydarenej akcii a tesim sa spolu s tebou...(a trosku ti aj zavidim ) |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
Bruni |
Zaslal: 06.10.2008, 8:07 |
|
|
Založený: 06 október 2008
|
ked som sa dopocul o tej akcii,nevahal som ani sekundu.poznal som Dafa,poznal som Istvana Rada a vedel som ze to moze byt len kopec zabavy.a nemylil som sa.radsej som dopredu nic neocakaval,ale bol som prijemne prekvapeny.a este sa priznam...suma sa mi tiez zdala nizka za to,ze sa povozim v podstate v sutaziaku,na racingovy benzin,so spolujazdcom,instruktazou,obedom a esteneviemcim
vyblaznili sme sa dosytosti,aj na vlastnom aute ale zlaty klinec bola aj tak sotolina.trebalo zabudnut na navyky ake mame z vlastnych aut.je neskutocne,co spravi v aute ram a sotolinove gumy.tak ako tatohp spominal,popieralo to zakony fyziky.poniektorym sa nam podarilo doniest domov aj pohar za vitazstvo
za seba mozem povedat,ze sa mi to pozdavalo a stalo to za tie peniaze.vrele doporucujema tesim sa na dalsie stretnutie s Istvanom Radom a jeho skvelym teamom |
|
Milos |
Zaslal: 06.10.2008, 11:27 |
|
|
Moderátor
|
Bruni napísal: poniektorym sa nam podarilo doniest domov aj pohar za vitazstvo Takze boli aj normalne preteky, alebo len ze ste sli na okruh po jednom a merali vam cas ? Kolko ucastnikov tam bolo dokopy ? |
|
|
Návrat hore |
|
Bruni |
Zaslal: 06.10.2008, 12:35 |
|
|
Založený: 06 október 2008
|
viac aut na trati by nebol dobry napad.rellykros je tvrda disciplina a auta si to statocne odnesu.o chvilu by sa to zvrhlo na destruction derby
sutazili sme po jednom s navigatorom,ktory pekne diktoval trat.kazdeho z nas merali a hodnoteny bol najlepsi vysledok so 4 meranych kol.
ucastnikov zo slovenska bolo tusim 13 a bolo tam asi take iste mnozstvo madarov
jedna fotka na doplnenie predstavy
|
Naposledy upravil Bruni dňa 06.10.2008, 12:42, celkom upravené 2 krát. _________________
|
|
Návrat hore |
|
|