slubujem ze uz nebudem nikdy moralizovat a do nikoho rypat ohladom rychlosti v meste... po tom co som si vyskusal norovu krabicu (s ktorou som uplne nechtiac trosicku prekrocil rychlost v meste a ktora mi vyplavila tolko adrenalinu ze som sa triasol jak pes pred onym) som sa este navyse nechal vyprovokovat komarom pri odchode a "trosku" nam to na bajkalskej ujelo... tusim ze trojnasobok mpr...odteraz uz budem pre istotu odchadzat odvsade posledny a sam
pajo napísal:slubujem ze uz nebudem nikdy moralizovat a do nikoho rypat ohladom rychlosti v meste... po tom co som si vyskusal norovu krabicu (s ktorou som uplne nechtiac trosicku prekrocil rychlost v meste a ktora mi vyplavila tolko adrenalinu ze som sa triasol jak pes pred onym) som sa este navyse nechal vyprovokovat komarom pri odchode a "trosku" nam to na bajkalskej ujelo... tusim ze trojnasobok mpr...odteraz uz budem pre istotu odchadzat odvsade posledny a sam
:) ja som si chcel iba uzit zvuk auta v podjazde na Bajkalskej, nechcel som provokovať
aj ja som bol doma niak rychlo... - ten cas ale uteka.. :D:D