Performance napísal:Tak teraz kde bude vlastne ten zraz? Príspevok od CTR01 som nejako nepochopil
zraz bude v Jakubovanoch pri Liptovskom Ondreji!
cele je to trosku organizacne nepochopene ale hlavne ze sa to vybavuje a sme vsetci v kontakte ti co sa o nieco snazia
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Performance napísal:Tak teraz kde bude vlastne ten zraz? Príspevok od CTR01 som nejako nepochopil
zraz bude v Jakubovanoch pri Liptovskom Ondreji!
cele je to trosku organizacne nepochopene ale hlavne ze sa to vybavuje a sme vsetci v kontakte ti co sa o nieco snazia
dajte do nazvu temy cas a miesto konania!
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
No panove pozeram sa, ze sa tu namiesava nejaka vydarena akcioska stred & vychod, ked mi do toho nic nepride co by asi nemalo tak ratajte somnou...chlapi z PO KE a dalej na vychod podajte potom info kedy a kde sa napojime a pojdeme seci together....tesim sa!!!
danzel napísal:asi mozno blba otazka,ale mozu medzi vas aj HR-Vecka?.....lebo setci ste taky sportovejsi....
jasne ze mozu... ja moju hondu radim do kategorie mensich SUV bo oproti ostatnym hondam v BB ju mam riadne vysoko:D takze nebudes tam sam pri tych sportiakoch:D
jozicrx napísal: ok hosi tak ja sa hlasim ako prvy zo snv no uvidime ze nahodou neostanem nakoniec sam ako vzdy napr: svidnik a pod.
jozi, nic sa neboj stiahneme zo spisskej aj danqa na coupe
Ok chalani takze daum je uz isty 27.9. upresnime si cas odchodu kedy tam chceme ist..predpokladam ze rano...
mato, presny cas stretnutia v LM uprenime. ja by som to videl tak okolo 10tej pripadne 11tej uz tam. kazdy cestou pozbiera co najviac hond a v LM sa stretneme a odtial pojdeme vsetci spolu. bude to krasa
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2