Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: re
tatoHP napísal:hej,profesionalny mobil
...hmm...sme to skusali na babe,preto skoro stale pa1ec vyhraval
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Re: no
to berem ako kompliment...tatoHP napísal:na to je asi každyale nejaky ten slalom už maš za sebou tak nebuď skromny veď sa stale zlepšuješ,pozorne sledujem tvoju karieru
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Mozno by bolo celkom aj fajn zobrat sa na vikend niekde. Hoci aj do Klcova a na trave rozlozit stany a aby sme sa lepsie spoznali. Vecerna grilovacka a podobne. Aj ked sme sa stretli vytvorili sa tam skupinky tych co sa medzi sebou uz poznaju a nejako to spoznavanie trosku mrzlo.
Tato: ale tych mojich 30s na slalome bude sem tam takych ze ozaj prejdem ponad kuzele (pneu) ale nikomu to nehovor
Som rad ze som ta spoznal a teda aj inych.
Velmi pohodová akcia.
Fačko bolo v niektorých momentoch fakt na hrane fyzikálnych zákonov. Este ze to vsetko dopadlo dobre.
Uz som dnes zhanal lozisko. Uz sa po slalome rozhucalo este viac. Priatelnú cenu má Nipparts tak mi maju zistit ci je niekde na sklade a uz potom len sikovný servis.
Phantom. kde na priemyselnej robí Pišta čo si spomínal?
Tato: ale tych mojich 30s na slalome bude sem tam takych ze ozaj prejdem ponad kuzele (pneu) ale nikomu to nehovor
Velmi pohodová akcia.
Fačko bolo v niektorých momentoch fakt na hrane fyzikálnych zákonov. Este ze to vsetko dopadlo dobre.
Uz som dnes zhanal lozisko. Uz sa po slalome rozhucalo este viac. Priatelnú cenu má Nipparts tak mi maju zistit ci je niekde na sklade a uz potom len sikovný servis.
Phantom. kde na priemyselnej robí Pišta čo si spomínal?
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1