no kosicania kto sa chysta do trebisova? aby sme vedeli s kym sa dohodnut kde sa stretneme aby sme sli vsetci spolu.... ja by som navrhol ist cez vajkovce a dat stretko niekde vo vajkovciach.... treba sa dohodnut na case a mieste ked vam toto nevyhuvuje....
Planujeme male stretnutie Honda pozitivnych nadsencov cez vikend na vychode,prida sa niekto? Miesto a pripadna trasa sa este dohodne, kto ma dobry napad, sem s nim, prida sa este niekto?
Presovcania sa radi pridaju...ktory den?? sobotu alebo nedelu? lebo saq chystame na vikend na domasu ale by sme to nejako zariadili..ja by som siel urcite...kde na vychode chcete dat stretko?
Planujeme v sobotu stretko na OMW na miery ale to sa moze este zmenit,
ist sa niekam kupat je dobry napad,snad bude dobre pocasie, este sa uvidi, mali sme troska iny plan ist si zajazdit s Vti turbo 300 PS
Ked sa stretne skupina super ludi, cas straveny pri kecani a stati pri autach stoji zato! Hodim sem link na ktorom su nejake fotecky, ziadna kvalita kedze to bolo fotene po tme ale aspon na nich je viediet s kym sa da stale pociatat ze si najde cas stratnut so skupinou ktora ma spolocne jedno a to iste. Na fotkach je prevazne Jarova Integra kedze na nu som sa najviac tesil.. Dakujem Kosicanom ktory nas pockali aj napriek meskaniu a Presovcnom zato ze si nasli cas a neodradilo ich ani vstupne na zaciatku Presova..
Jarovi zvlast daujem za sprievodnu jazdu az ku dialnici
A chlapciska nestihol som to uz s Vami prebrat, ale ktori idete do Trebisova?Aby sme sa stretli a sli spolu... A druha vec, chceme daco zorganizovat pri presove na letisku tak ceknite aj honda zraz presov a piste kto by bol za!
No tak to som bol velmi milo prekvapeni, ze sa prislo s nami zrazit tolko Hondakov z Kosic, prisli stare aj nove tvare a jednym z nich, Jaro ma akoze velmi pekne exponaty.Som rad ze som ho spoznal a co ma tesi takisto, ze sa to zacalo hybat taky ten Honda gang, strasne sa mi to pacilo ako sme tam stali na parkovisku a ludia, ktori isli okolo ciuz napeso alebo autom, tak len zirali ze....to co je?Proste sila.