milos ani jedno ani druhee...na boku ako je vchod do podzemnej od Billy tak tam naboku po celej sirke alebo dlzke Maxu ide parkovisko...vecer tam nie je ani nohy a je tam fajn plac...tak taam...
Zdravim Micku a Vlada,tak konecne ste tu aj vy .Joki ja som ti tiez napisal ze pridem.Len to je tak naprd sa dohadovat cez forum.Ja sem nahliadnem niekedu len raz za tri dni,moze sa stat ze to zmeskam, tak nerad by som.
tuuuto sobotu samozrejme...mile rad by som aj dal echo ludom co by aj dosli ale nenechali na seba kontakt takze neriesim ...idem tam sam a hotovo...sam budem zrazeny
joki H tune napísal:tuuuto sobotu samozrejme...mile rad by som aj dal echo ludom co by aj dosli ale nenechali na seba kontakt takze neriesim ...idem tam sam a hotovo...sam budem zrazeny
mozno sa zrazis s nejakym inym klubom ako ja som siel do piestan a zrazil som sa s oplom
Katka precitaj si par prispevkov dozadu...ten napad je tuna uz dlhsie...zareagoval mirec ty a vlado...a sobota tiez uz nejaky ten den bola navrhnuta...vzdavam to neorganizujem uz nic..
joki H tune napísal:Katka precitaj si par prispevkov dozadu...ten napad je tuna uz dlhsie...zareagoval mirec ty a vlado...a sobota tiez uz nejaky ten den bola navrhnuta...vzdavam to neorganizujem uz nic..