ND z Matulovho Civica
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
sorry, ospravedlnujem sa za duplicitne poslanie
..
esta mam jednu otazku (prosbu). Dnes som bol menit olej a mi v servise povedali, ze "stredny diel" na vyfuku by mi trebalo vymenit.. Ked som kupoval auto cca pred dvom tyzdnami, tak od vyfuku bol uff, velky hluk. Tak spustili cenu a opravili to. Ale, v servise mi dnes povedali ze to sa neoplati opravovat a ze takto, ako to je, to dlho nevydrzi.. Teda chcem sa spytat, ci nemas "stredny diel na vyfuk" pripadne ak je to potrebne, cely..
Takisto mi povedali ze asi tam mam nejake vole, ze by sa na to trebalo pozriet..
Tak, s cim mi vies pomoct? Mas dane suciastky, abo poznas niekoho?
Aj na tie vole, kto by vedel poradit..
marek
esta mam jednu otazku (prosbu). Dnes som bol menit olej a mi v servise povedali, ze "stredny diel" na vyfuku by mi trebalo vymenit.. Ked som kupoval auto cca pred dvom tyzdnami, tak od vyfuku bol uff, velky hluk. Tak spustili cenu a opravili to. Ale, v servise mi dnes povedali ze to sa neoplati opravovat a ze takto, ako to je, to dlho nevydrzi.. Teda chcem sa spytat, ci nemas "stredny diel na vyfuk" pripadne ak je to potrebne, cely..
Takisto mi povedali ze asi tam mam nejake vole, ze by sa na to trebalo pozriet..
marek
Re: :o)
devil777 napísal:matulo co bude s tym tesnenim?ha?a potreboval by som aj lavy ostrekovac svetla.staci ten umely kryt, lebo som ho mal nalomeny a v umyvarke mi odpadol
tesnenie nejak vymyslime... pobavim sa s Tomasom a volame si...
f pohode, nebol si prvy a myslim ze nebudes ani posledny...maaarek napísal:sorry, ospravedlnujem sa za duplicitne poslanie..
marek
stred vyfuku bol a uz nie je...
kontakt na servis som Ti uz poslal ako odpoved na SS...
kedze si to tu asi necital cele, odpoviem zopakovanim odkazu... ten povie viac ako akekolvek slova...pedro5585 napísal:???