Zraz, nedela 3.2.2008, 16:00 Stara Ikea

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

maroz
Dátum registrácie: 24.12.2006, 13:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa maroz »

HMT napísal:Maroz: Ako to, ze este nemas ten predok dokonceny???? Sa ti do toho neako nechce... :D :D
ale nie ale uz to nechám tak a potom ked sa to všetk odolicuje a vyrieši sa klampiarina tak sa bude lakovať... a to bude as až najar..lebo chcem kompletku! :D,, oprava laku! uvidíme či našetím peniažky :)
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
Používateľov profilový obrázok
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

Novým prvoplánovým projektom(dovolím si to takto nazvať) bolo, že sa budeme snažiť z každého zrazu napísať aspoň krátky reportík. Jednoducho preto, aby posmomínali na zraz tí, čo tam boli a smutne závideli tí, ktorí pre rôzne okolnosti nemohli doraziť (vysvetlenie prečo je prezenčka?môžete sa tým smutným chudáčikom vysmievať :D a my zas vyhrážať, že Majo?).
Čo napísať? Tentokrát nemám pri sebe dvoch pomocníkov, ani jeden z nich netuší, že už ,,niečo rodím´´ :lol: , takže tentokrát bude report aj pre nich prekvapením.
Ak sa nenahneváte, budem stručná, veď vlastne nie je ani o čom :roll:
Sprvu to na hojnú účasť nevyzeralo, ale potom akoby zázrakom sa nás nejak nazbieralo. Však viď prezenčka a foto. Aby som si napravila renomé, tentokrát som došla na Honde a ešte k tomu pekne umytej (len sa chválim).
Osobitne by som chcela privítať už oficiálne nového člena Misa77, ktorý prišiel na tom fešnom čiernom Type R-ku. A že nabúduce to s nami vydržíš dlhšie :wink:
No čas utekal, slniečko sa skrylo a vietor a zima nás posadil do áut a určil smer Alibaba. Tam sa k nám pripojili Aleš s Lacom (nabudúce meškanie netolerujeme a bude voči vám vedené disciplinárne konanie! 8) ). Posedeli sme do cca.21hod. a každý pošiel svojou stranou.
Ostáva mi len napísať, šetrite peniažky, vrážajte ich do áut, prichádza jar a začína sezoooooona :P
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

Ty betarka, takto nam zatajit ze pises report... :)

Inac pekneeee... :)
PuLo
Dátum registrácie: 21.12.2006, 15:31

Príspevok od používateľa PuLo »

So zrazom som bol spokojny i ked bola marho hnusna zima. Ostal by som aj dlhsie no uz som kadeco inde posluboval ze splnim tak nebudem zradca ale nabuduce ked uz budem u vas castejsie tak sa budem viac zapajat ;)

Ked to zhrniem tak to bol moj prvy zraz na zapade takze nemam sa na co stazovat lebo nieje s cim porovnavat :D
patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

No bolo dobre az na to ze sme si vypoculi mestskych policajtov... :lol:
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

patrick napísal:No bolo dobre az na to ze sme si vypoculi mestskych policajtov... :lol:
co vlastne chceli od vas?videl som,ze ste sa bavili,ale nie s vodicom tak som si myslel,ze ste nic neriesili a isiel som dalej...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

pato : to vas tam zastavili na boku? a co chceli?
M&R
HC Team
Garáž (1)

http://www.ceknito.sk/video/115785

http://www.ceknito.sk/video/115789

..a cesta do Alibaby...Matulo,Dadan na fabii :) to cierne co sa tam miha tak rychlo... :)

http://www.ceknito.sk/video/115791
Naposledy upravil/-a M&R v 06.02.2008, 0:13, upravené celkom 2 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

lol :D to video mi pripomina tesco meet :D ked policajti natacali spzky :D
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
DadAN
Dátum registrácie: 04.01.2007, 22:40
Garáž (1)

Príspevok od používateľa DadAN »

Majo&Rado napísal: ..a cesta do Alibaby...Matulo,Dadan na fabii :) to cierne co sa tam miha tak rychlo... :)
kolko krat mam este opakovat, ze to je otuneny civic a nie fobia!! :twisted: :lol: :lol:
4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!!
matulo
HC Team
Garáž (3)

Majo&Rado napísal:..a cesta do Alibaby...Matulo,Dadan na fabii :) to cierne co sa tam miha tak rychlo... :)
hej chlape, ale ja som nebol na fooobii... :)
James
Dátum registrácie: 13.01.2008, 19:37

Príspevok od používateľa James »

majo co si to pustas za hudbu? :)
M&R
HC Team
Garáž (1)

matulo napísal:
Majo&Rado napísal:..a cesta do Alibaby...Matulo,Dadan na fabii :) to cierne co sa tam miha tak rychlo... :)
hej chlape, ale ja som nebol na fooobii... :)
Kto pise,ze si na fobii...je tak ciarka za tvojim menom.Myslim,ze na com si a s kym si je dost jasne kazdemu,tak by malo byt aj tebe :)
matulo
HC Team
Garáž (3)

Majo&Rado napísal:Kto pise,ze si na fobii...je tak ciarka za tvojim menom.Myslim,ze na com si a s kym si je dost jasne kazdemu,tak by malo byt aj tebe :)
:D ale ja fakt neviem na com som tam bol. :lol: :lol:
Naposledy upravil/-a matulo v 06.02.2008, 12:50, upravené celkom 1 krát.
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

jaaaaaaaaaaaaaaaj, no mam z vas dost.
DadAN, uz davno som nevidela nic lepsie ako fabia s hondakou podznackou, ceskou spz-tkou a slovenskym soferom :lol:
Zamknuté