morloq napísal:BB zraz bol BB zraz tak, ako si ho navrhli a naplanovali BB ludia, my sme boli len radi, ze sme mohli prist a zoznamit sa s nimi. Radsej daj nieco konstruktivne..
jooo ale ne tak ze 2dni pred zaciatkom v nazve temy nebolo nic len datum a miesto konania BB...
ked sa uz nieco riesi tak nech info su co najskorej a presne
noro ked uz tu riesis info o zraze so je o dva tyzdne, ten tvoj trencin je o tyzden a tiez tam nemas pisane kedy by sa malo odchadzat a odkial...
netrep a cin sa... a tu dotycnym ludom nechaj ich starosti na nich... neorganizujes to ty... aj tak tam dojdes solo ako vzdy a vsade...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:noro ked uz tu riesis info o zraze so je o dva tyzdne, ten tvoj trencin je o tyzden a tiez tam nemas pisane kedy by sa malo odchadzat a odkial..
OT:ja som dal len info ze sa nieco kona a neorganizujem ten zraz v trencine aj tak nikto nejde z BA tak co riesis(hlavne ze furt spekulujes ci ist na slalom alebo TN),a ti co idu sa uz nahlasili samoska ze sa tam dostanu
pa1ec napísal:noro ked uz tu riesis info o zraze so je o dva tyzdne, ten tvoj trencin je o tyzden a tiez tam nemas pisane kedy by sa malo odchadzat a odkial..
OT:ja som dal len info ze sa nieco kona a neorganizujem ten zraz v trencine aj tak nikto nejde z BA tak co riesis(hlavne ze furt spekulujes ci ist na slalom alebo TN),a ti co idu sa uz nahlasili samoska ze sa tam dostanu
ale tu sa riesi BA takze k teme poprosim
zalozil si to ty? zalozil... tak nepindaj a vesluj...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO