spoznavaci H zajazd napriec slovenskom

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

prijal by som takuto akciu

ano
51
96%
nie
2
4%

Celkom hlasov: 53

Používateľov profilový obrázok
Supafly666
Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Supafly666 »

osobne si myslim, ze je nezmysel aby vsetko organizoval jeden clovek...kedze sa pojde po slovensku-po slovenskych mestach. Hondaclub.sk ma taku siroku zakladnu uzivatelov, ze v kazdom vacsom meste ma zopar schopnych clenov, ktori by boli schopni zorganizovat program v ich domovskom meste, nie??? Minimalne v Blave, BB, Ziline, Kosiciach, Presove by mali organizovat ich cast cesty domovske timy...atd. Bratislavcan asi nebude tak dobre poznat okolie povedzme Presova (pekne cesty v okoli, kde sa da dobre najest atd....) ako domaci Presovcan. Naplanuje sa trasa cesty a potom, sa urobi harmonogram zajazdu. Ak by sa to organizovalo, ja by som sa postaral o usek Zilina a okolie, aj ked uz nemam Hondu :roll:
Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly

ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Supafly666 napísal:osobne si myslim, ze je nezmysel aby vsetko organizoval jeden clovek...kedze sa pojde po slovensku-po slovenskych mestach. Hondaclub.sk ma taku siroku zakladnu uzivatelov, ze v kazdom vacsom meste ma zopar schopnych clenov, ktori by boli schopni zorganizovat program v ich domovskom meste, nie??? Minimalne v Blave, BB, Ziline, Kosiciach, Presove by mali organizovat ich cast cesty domovske timy...atd. Bratislavcan asi nebude tak dobre poznat okolie povedzme Presova (pekne cesty v okoli, kde sa da dobre najest atd....) ako domaci Presovcan. Naplanuje sa trasa cesty a potom, sa urobi harmonogram zajazdu. Ak by sa to organizovalo, ja by som sa postaral o usek Zilina a okolie, aj ked uz nemam Hondu :roll:
Samozrejme,ze je to nezmysel,ze to ma organizovat jeden clovek a nikto to ani nepisal,ze to ma organizovat jeden clovek...toto co pises je samozrejmost.

Takze kedze si taky "mudry"(v dobrom) :wink: tak sa do toho pusti,si prvy,mozes to aj cele dozorovat a koordinovat jednotlivych ludi co budu mat na starosti jednotlive casti :wink: ,alebo sa dohodnite...
Takze dalsi kto mu pomoze sa kludne hlaste...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

Supafly666 napísal:osobne si myslim, ze je nezmysel aby vsetko organizoval jeden clovek...kedze sa pojde po slovensku-po slovenskych mestach. Hondaclub.sk ma taku siroku zakladnu uzivatelov, ze v kazdom vacsom meste ma zopar schopnych clenov, ktori by boli schopni zorganizovat program v ich domovskom meste, nie??? Minimalne v Blave, BB, Ziline, Kosiciach, Presove by mali organizovat ich cast cesty domovske timy...atd. Bratislavcan asi nebude tak dobre poznat okolie povedzme Presova (pekne cesty v okoli, kde sa da dobre najest atd....) ako domaci Presovcan. Naplanuje sa trasa cesty a potom, sa urobi harmonogram zajazdu. Ak by sa to organizovalo, ja by som sa postaral o usek Zilina a okolie, aj ked uz nemam Hondu :roll:
Súhlasím z tvojím názorom, každý región alebo teda okres, dám príklad: (je v BA a okolí 50 hondákov- jeden Riaditel (KOMÁR) :lol: bude podávať informácie tým svojím z jeho okolia,okresu,regiónu, prípadne sa so svojou skopinou pred poradou s ostatnymi riaditelmi dohodne o nejakych miestach v jeho regione,co bude zaujimave navstivit a to nasledne povie ostatnym ŕidícim :wink: ) takisto v TT,NR,KE,TN atd atd atd.... takto s toho veľkého počtu honďákov sa vyselektuje pár ľudí dajme tomu že z ,,300 ludi bude kompetentných 20 riaditelov´´ ktorý by medzi sebou komunikovali ,ked sa niekde zastavíme všetci, týchto 20ludí bude plánovať čo dalej a každý potom poviem ,,svojím´´ čo je na pláne, aby nenastal hromadný dialóg kde bude jeden prekrikovať druhého...

to je len môj názor,podľa mňa by to mohlo takto fungovať,čo vy na to?
A ako som teraz začal čítať o d začiatku celú diskusiu tak stanoviť aj dopredu nejaké pravidlá, ako napr. nedisciplínovanú jazda v kolone- nejako potrestať, lebo organizovali sme tak raz v 2008´ na II.live4tuning margita-ilona zraze prejazd 20km v kolone z Margity- Kalinciakovo cez mesto LV za Kálnu n.H. na letisko v tekovskom Hrádku, a počas 20km sa v tejto kolone stihli traja vysipať do jarku a jedna nehoda kde jeden trafil zozadu toho prednim, lebo sa išlo v kolone 60 a ,,frajírek´´ musel pribrzdiť,zrazu dať podlahu a nuž nedobrzdil kekútek.... takže ani kolóna *H* bez dopredu UDANÝCH pravidiel neni výhra sami viete.

A ak by sa niečo zriešilo,každopádne počas trasy pri daných zastávkach bude treba povedať kam sa ide, najbližšia zastávka a kade sa tam ide- pre prípad že by sa niekto z kolony stratil na križovatke, na semafore, alebo nedajbože by zbadal nejaké cecky pri ceste kde by sa zastavil a potom zistí že aha všetci mi ušli,kde su? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daily car - Honda Civic EP1
patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

Nahodou vianocna spanilka STT dopadla fajn...Ale tak urcite by sa povedalo aby sa neblblo myslim ze nikdo by netuzil upravit si fasadu auta...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Semir

Dnes som túto tému diskutoval s niektorými honďákmi a riešili sme, že sa to asi nebude dať stihnuť za 2-3dni,obehnut cele Slovensko, ked by sa malo v kazdom okrese stat kde je nieco zaujimave. Ale vznikol jeden nápad (možno je to blbosť a nemá to myšlienku tejto temý) ale je to každopádne zaujímave.
Vraj údajne kedysi dávnejšie taketo Honda stretká bývali v Čeríne na letisku pri BB. Neviem o tom,nevadí. A padol jeden návrh že napr: chalani z BA vyrazia naraz o 16-18hodine v piatok alebo v soboru rano z BA, cestou sa stretnu s partiou z okolia TT,pojdu spolu cez NR kde pribudne dalsich par Hond , nasledne mi z LV a okolia sa napojime napr: pri ZM na olichove na benzinke ich budem čakať, cez Zarnovicu po BB- spolocna cesta v kolone by bola vybavena. Dalej tak isto chalani zacnu z KE napriklad a sa takýmto istym sposobom pozbieraju po ceste hondakov z okresov a to iste napr: z Tatier smerom dole (tie mesta som udal ako priklad) a vsetci by sme sa stretli a zoznámili v Čeríne na letisku (ovšem ak by to niekto z BB Hondakov dokazali vybavit,niekto ako MarekBB alebo R.Paška, viac ich tam nepoznám. Tam sa zmesti dosť aut. Alebo aj ten Liptovský ondrej ci ako sa to volalo kde bol Honda meeting,proste nejake letisko na strede slovenska a každý ma celu cestu tam aj naspať HONDA kolonu kadetade. Alebo poprípade ked sa vsetci stretneme na danom mieste,mozme si dat vtedy nejaku potulku dopredu urcenom trasou z miesta na to iste miesto.
Proste išlo v debate o to: že ak by bola účasť taka velka (co viac ludi veri tomu ze nie) a bolo by niekde hromadne zastavovat, aby sa dalo vsade vsetkych aj odparkovat. A ked sa vsetci stretnu na jednom mieste z celeho Slovenska, viac ludi sa zoznami a viac sa da pokecat ako vsade zastavovat a nic sa nestihne.
Bolo to len nápad , dajte nejaké návrhy tí,ktorý o taketo nieco maju zaujem, ci uz naprieč slovenskom alebo Takto ako som teraz spomenul.
Každopádne, pripájam sa k Supafly666 ja môžem byť kompetentná osoba pre náš okres a tunajších Honďákov, v pohode.

Každopádne niečo takéto vyzerá brutáááálne 8) http://www.youtube.com/watch?v=Z2EEdpA9 ... r_embedded
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

No ja dojdem určite (ak zase nebudme mať nepojazdné auto ako pred Vtec meetingom) a snáď sa pripoja aj ďalší ľudia z PD. Jakubovany by boli super, kopec miesta a aj stanovať by sa dalo... :wink:
Naposledy upravil/-a Performance v 12.01.2010, 0:18, upravené celkom 1 krát.
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
olusko
Dátum registrácie: 01.06.2008, 16:26
Garáž (1)

Príspevok od používateľa olusko »

zvolen sa pridava tiez,tie jakubovany ci ako,tam by bola pecka
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

Semir napísal:Dnes som túto tému diskutoval s niektorými honďákmi a riešili sme, že sa to asi nebude dať stihnuť za 2-3dni,obehnut cele Slovensko, ked by sa malo v kazdom okrese stat kde je nieco zaujimave. Ale vznikol jeden nápad (možno je to blbosť a nemá to myšlienku tejto temý) ale je to každopádne zaujímave.
Vraj údajne kedysi dávnejšie taketo Honda stretká bývali v Čeríne na letisku pri BB. Neviem o tom,nevadí. A padol jeden návrh že napr: chalani z BA vyrazia naraz o 16-18hodine v piatok alebo v soboru rano z BA, cestou sa stretnu s partiou z okolia TT,pojdu spolu cez NR kde pribudne dalsich par Hond , nasledne mi z LV a okolia sa napojime napr: pri ZM na olichove na benzinke ich budem čakať, cez Zarnovicu po BB- spolocna cesta v kolone by bola vybavena. Dalej tak isto chalani zacnu z KE napriklad a sa takýmto istym sposobom pozbieraju po ceste hondakov z okresov a to iste napr: z Tatier smerom dole (tie mesta som udal ako priklad) a vsetci by sme sa stretli a zoznámili v Čeríne na letisku (ovšem ak by to niekto z BB Hondakov dokazali vybavit,niekto ako MarekBB alebo R.Paška, viac ich tam nepoznám. Tam sa zmesti dosť aut. Alebo aj ten Liptovský ondrej ci ako sa to volalo kde bol Honda meeting,proste nejake letisko na strede slovenska a každý ma celu cestu tam aj naspať HONDA kolonu kadetade. Alebo poprípade ked sa vsetci stretneme na danom mieste,mozme si dat vtedy nejaku potulku dopredu urcenom trasou z miesta na to iste miesto.
Proste išlo v debate o to: že ak by bola účasť taka velka (co viac ludi veri tomu ze nie) a bolo by niekde hromadne zastavovat, aby sa dalo vsade vsetkych aj odparkovat. A ked sa vsetci stretnu na jednom mieste z celeho Slovenska, viac ludi sa zoznami a viac sa da pokecat ako vsade zastavovat a nic sa nestihne.
Bolo to len nápad , dajte nejaké návrhy tí,ktorý o taketo nieco maju zaujem, ci uz naprieč slovenskom alebo Takto ako som teraz spomenul.
Každopádne, pripájam sa k Supafly666 ja môžem byť kompetentná osoba pre náš okres a tunajších Honďákov, v pohode.

Každopádne niečo takéto vyzerá brutáááálne 8) http://www.youtube.com/watch?v=Z2EEdpA9 ... r_embedded
samozrejme ze pre nieco taketo velke by som sa snazil nieco vybavit.. ale podla mojich poslednych info letisko v Cerine sa neda vybavit zadarmo.. a veru ze to ani vobec nie je lacne...
skor by som videl ako alternativu letisko v Jakubovanoch kde to chalani vedia vybavit... ak by bol zaujem mozem sa im ozvat a pozistovat... a nebolo by vhodne spojit to rovno s jarnym vtec meetingom?
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Marek BB napísal:samozrejme ze pre nieco taketo velke by som sa snazil nieco vybavit.. ale podla mojich poslednych info letisko v Cerine sa neda vybavit zadarmo.. a veru ze to ani vobec nie je lacne...
skor by som videl ako alternativu letisko v Jakubovanoch kde to chalani vedia vybavit... ak by bol zaujem mozem sa im ozvat a pozistovat... a nebolo by vhodne spojit to rovno s jarnym vtec meetingom?
No podal Semirovho nápadu by to bol skôr zraz na jednom mieste s tým, že by tam prišli ľudia z celého Slovenska, čiže kľudne by to aj Vtec meeting mohol byť :wink: Alebo slovenský Honday (samozrejme to treba inak pomenovať :wink: )
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
M&R
HC Team
Garáž (1)

Performance napísal:
Marek BB napísal:samozrejme ze pre nieco taketo velke by som sa snazil nieco vybavit.. ale podla mojich poslednych info letisko v Cerine sa neda vybavit zadarmo.. a veru ze to ani vobec nie je lacne...
No podal Semirovho nápadu by to bol skôr zraz na jednom mieste s tým, že by tam prišli ľudia z celého Slovenska, čiže kľudne by to aj Vtec meeting mohol byť :wink: Alebo slovenský Honday (samozrejme to treba inak pomenovať :wink: )
A hlavne nie je to uz to,teda nebolo by to uz to co sa rozobera v tejto teme :wink: .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir

M&R napísal:A hlavne nie je to uz to,teda nebolo by to uz to co sa rozobera v tejto teme :wink: .
Ano, máš pravdu,toto čo si napísal som spomenul na začiatku druhého príspevku.
Iba že mať založenú tému rok a nikto sa toho nechyta,tiež neni bohviečo. a druhá otázka: Východ, keď mi budeme v polke cesty, si myslíš že VÝCHOD-niari sa ti pripoja na na cestu do BA kde bude koniec a oni sa potom budu trepat domov? 8)
M&R
HC Team
Garáž (1)

Semir napísal:
M&R napísal:A hlavne nie je to uz to,teda nebolo by to uz to co sa rozobera v tejto teme :wink: .
Ano, máš pravdu,toto čo si napísal som spomenul na začiatku druhého príspevku.
Iba že mať založenú tému rok a nikto sa toho nechyta,tiež neni bohviečo. a druhá otázka: Východ, keď mi budeme v polke cesty, si myslíš že VÝCHOD-niari sa ti pripoja na na cestu do BA kde bude koniec a oni sa potom budu trepat domov? 8)
Mne to je jedno,ja ti len pisem,ze to co si pisal je uz skoro bezny zraz,ci to nazves VTEC,slovensky Honday ,alebo hocijako,vytratila sa z toho hlavna pointa tejto temy,takze tu rieste ti co chcu to co sa tu planovalo,alebo si zalozte druhu temu a skus tam rozobrat to co si vymyslel ty.
Ludia sa rozhodnu sami ci pojdu touto cestou a budu pisat tu,zorganizuju to,alebo budu pisat v tvojej teme a a toto tu zase zapadne do zabudnutia minimalne na rok...
Kludne to tu este rozoberajte ,ale ak sa rozhodnete organizovat tvoj zamer tak si na to zalozte svoju temu aby tato tema zostala tym co mozno niekedy budu chciet aj ked v malom naplanovat takyto Road Trip.

Nemozeme zmenit ludom vyznam temy,lebo urcite niektori by chceli radsej to co je pointa od zaciatku tejto temy,mozno nie hned,ale do buducnosti .
Semir

M&R napísal:Kludne to tu este rozoberajte ,ale ak sa rozhodnete organizovat tvoj zamer tak si na to zalozte svoju temu aby tato tema zostala tym co mozno niekedy budu chciet aj ked v malom naplanovat takyto Road Trip.

Nemozeme zmenit ludom vyznam temy,lebo urcite niektori by chceli radsej to co je pointa od zaciatku tejto temy,mozno nie hned,ale do buducnosti .
jasne,mas pravdu,to ti neberiem, to bola len varianta B, spomenul som to na zaciatku ze to mozno bude od temy. lenze tento roadtrip odkade by si chcel zacinat? ako som spomenul vychod aby sa napojil od polovice cesty,ked sa ma zacat prikald v BA, pojdu na koniec trasy a budu mat potom cestu domov cez cele slovensko, myslis ze pojdu? Treba diskutovať,vyjadrovať názory,navrhy, o tom to je.
PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

matoxba napísal:ak do vtedy budem mat konecne nejaku hondu tak sa pridam....nebudem kazit kolonu s citronom :lol:
jake kazenie, nakraja sa a bude ku tequile.. a vybavene :lol:
M&R
HC Team
Garáž (1)

Semir napísal:
jasne,mas pravdu,to ti neberiem, to bola len varianta B, spomenul som to na zaciatku ze to mozno bude od temy. lenze tento roadtrip odkade by si chcel zacinat? ako som spomenul vychod aby sa napojil od polovice cesty,ked sa ma zacat prikald v BA, pojdu na koniec trasy a budu mat potom cestu domov cez cele slovensko, myslis ze pojdu? Treba diskutovať,vyjadrovať názory,navrhy, o tom to je.
Mne je jedno odkial a kam,ja len pisem,ze ak zvolite druhu variantu(tu tvoju)tak to bude skoro bezny zraz a ina tema.
Tak ak sa rozhodnete tak tak si zalozite druhu temu a tuto nechate tym co mozno budu chciet toto...diskutujte,piste nazory kto co chce a ako,na to to tu je.
Napísať odpoveď