Ahaaaa, tak to si Ty...inguska napísal: my sme davja ja+satikk
neves prosim ta, ako si dam do profilu fotku ako mna,serem sa s tym uz hodiny a furt mi to nejde aj ked velkost a body su v poradku!![]()
Opekacka/Bowling/Hokej - Blava - 5.5.2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
no zajazdiť by sme si mohli ved určite dame trenčín takže jazda bude ale teraz neviem ako to bude s tou kolibou a vobec z niečim kedže to vyzerá tak všelijakoinguska napísal:maroz napísal:ale to snad nie ze si tu budete dopisovat taktoinguska napísal: ja pojdem, neviem ako ty?![]()
sak ho musism niak spracovat,aby sme nesli MHD a zajazdili si jak naposledy.dufame,ze pojdes!a autom!
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
no zajazdiť by sme si mohli ved určite dame trenčín takže jazda bude ale teraz neviem ako to bude s tou kolibou a vobec z niečim kedže to vyzerá tak všelijako,,už sa tu vymýšlajú bowlingy a motokary a podobne a momentálne žiadne keše
takže takú čo najmenej finančne náročnú alternatívu by to chcelo
kedy je vlastne TN?na ten som niak pozabudla...
Pozor, pozor!
Vzhladom na nepriaznivu predpoved pocasia hlasim, ze opekacka sa odklada na neurcito.
O nahradnom programe sa rozhodlo nasledovne: Na 16:00 mame zarezervovane dve bowlingove drahy, na 2 hodiny. Predpoklada sa ucast zhruba 8-12 bowlerov. Zaroven je rezervovany stol pre zhruba 15 ludi s vyhladom na platno, a to pocas celeho trvania akcie.
Akcia sa bude konat v Dubravke v podniku Labene. Kto ho nepozna, nech najde DK Dubravka a cely ho obehne. Z boku pred vchodom je cervena strieska. Stretavame sa niekde vnutri medzi 15:30 a 15:45. Kto pride neskor, nebude hrat!
Dakujem za pozornost, koniec hlasenia.
Vzhladom na nepriaznivu predpoved pocasia hlasim, ze opekacka sa odklada na neurcito.
O nahradnom programe sa rozhodlo nasledovne: Na 16:00 mame zarezervovane dve bowlingove drahy, na 2 hodiny. Predpoklada sa ucast zhruba 8-12 bowlerov. Zaroven je rezervovany stol pre zhruba 15 ludi s vyhladom na platno, a to pocas celeho trvania akcie.
Akcia sa bude konat v Dubravke v podniku Labene. Kto ho nepozna, nech najde DK Dubravka a cely ho obehne. Z boku pred vchodom je cervena strieska. Stretavame sa niekde vnutri medzi 15:30 a 15:45. Kto pride neskor, nebude hrat!
Dakujem za pozornost, koniec hlasenia.