miesto to je vseobecny problem... To musite nejako zvladnut s tou kockou ... Skor prezradim ako zajazdit dobre casy ... Ale nissan je tazky v slalomovych zakrutach = musis predat a kup si normalne H-auto
emrik napísal:miesto to je vseobecny problem... To musite nejako zvladnut s tou kockou ... Skor prezradim ako zajazdit dobre casy ... Ale nissan je tazky v slalomovych zakrutach = musis predat a kup si normalne H-auto
...ja to beriem skor zo srandy ako vazne ,skor sa naucit viacej ovladat to auto ako mat vyborne casy...a hlavne nieco spravit pre tychto zavodnikov tu a utuzit kolektiv ... ,len ty sa dost distancujes asi naozaj starnes
..a auto predam,ale honda to nebude co kupim... skor nieco praktickejsie ako mam, s turbom uz mam vyhliadnute...len kupit a doviest...len Rado ma zdravotne problemy dost velke tak to teraz neriesim...
Majo&Rado napísal:
...ja to beriem skor zo srandy ako vazne ,skor sa naucit viacej ovladat to auto ako mat vyborne casy...a hlavne nieco spravit pre tychto zavodnikov tu a utuzit kolektiv ... ,len ty sa dost distancujes asi naozaj starnes
..a auto predam,ale honda to nebude co kupim... skor nieco praktickejsie ako mam, s turbom uz mam vyhliadnute...len kupit a doviest...len Rado ma zdravotne problemy dost velke tak to teraz neriesim...
ved aj pre mna je to len zabavka ... teraz som mal menej casu a rusim garaz tak preto som tiez zvolil factory tuned car Lebo nemam to kde opravovat.. K tomu ovladaniu: Som zistil, ze zadokolka vie byt rychla ale malo kto to s nou tak vie aby bol rychlejsi ako predokolka... Ja sa pokusim pridat tento rok k tej mensine co to dokaze.... Len to chce platz na trenovanie !!!!! ... takze kedy je prvy zraz s kuzelkami ???
Kua, tak som cel prist:( kedy bude nabuduce stretko? co keby sme z toho spravili pravidlo a stretavali by sme napr. kazdu poslednu sobotu v mesiaci na kocke? co vy na to?
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
Rodom napísal:Kua, tak som cel prist:( kedy bude nabuduce stretko? co keby sme z toho spravili pravidlo a stretavali by sme napr. kazdu poslednu sobotu v mesiaci na kocke? co vy na to?
Tak stredko raz do mesiaca sa tam moze spravit ,ale trenovat by som chcel aspon 4x castejsie
Rodom napísal:Kua, tak som cel prist:( kedy bude nabuduce stretko? co keby sme z toho spravili pravidlo a stretavali by sme napr. kazdu poslednu sobotu v mesiaci na kocke? co vy na to?
Tak stredko raz do mesiaca sa tam moze spravit ,ale trenovat by som chcel aspon 4x castejsie
peto, ale ty len na biku...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO